Väntar på natten

Det är det enda jag gör. Väntar på att timmarna ska gå så jag får lägga mig. Men än är det inte dags. Hunden sak ut en sväng till. Förbenat kallt ute.

Det bolmar rök bort mot flygplatsen. Har varit in på nyheterna men det står inget om någon brand. Suttit med Bamse i knät under Inspector Morse och han funderingar. Satans tv, men tur ändå. Just nu skulle jag inte klara mig utan den. Borde skriva på mitt manus, men jag ser bara fram till morgondagen då jag iaf har något bestämt att ta tag i.

Det blir så här. När inte jag kontaktar andra så stannar min tillvaro. Måste bena ut varför det är så. Ganska enkelt, för jag har väl besvärat för mycket. Det är ju jag som erbjuder en tur när jag ska ut på någon förrättning med bilen. Det är för det mesta jag som ringer och frågar vännen hur han har det. Det är alltid jag som ringer ungarna. Jo, jäntan ringer nån gång ibland. En gång i halvåret ungefär.

Jag måtte kräva för mycket? Jag har svårt att tåla ensidigheten, tystnaden, håglösheten… och ensamheten.

En reaktion på ”Väntar på natten

  1. Näe … A-Lott! Du kräver verkligen inte för mycket!!!!!
    Men tyvärr är ”själv bäste dräng”. Det har det alltid varit och kommer nog alltid att vara.
    Jag sitter också här och har inga vänner som hör av sig, men än så länge har jag ett arbete som kräver mycket och som ger mig av det sociala med människor … Men vänner – de lyser med sin frånvaro om inte jag gör något …

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s