Söndag och…

… idag ska det hända något. Kick-Off för ASEA-användare. Har varit ut med hunden och funderar på hur länge jag kan lämna honom ensam.

Hjärnan har inte kommit igång ännu men jag konstaterar att det är en strålande vinterdag och hoppas att det ska bli lika klart inne i mitt huvud som himlen är blå där ute.

Varför håller jag på med ASEA? Inte annat för att i första hand detta mål att behålla mina braiga värden. Har inte varit sjuk på två år. Trodde ett slag, för ett par månader sedan, att jag hade nåt i magen, men det fanns inga fel. Har papper på det idag. Sen det andra målet, enkelt och rättframt = tjäna pengar. Inte småslantar utan de där stora förstås. Optimisten i mig finns under den havererade och tillfälligt trasiga ytan.

Vad ska jag med pengar till? Jag vill bevisa att jag kan. Att använda huvudet och inte en sliten kropp. Den är förbrukad och t.o.m. pensionerad ju. Vem ska ha pengarna då? Det ska ju mina efterlevande förstås. Har de inte tillräckligt? nej, för de är lika dumma som jag och tror att det går att arbeta ihop det där extra som att få ta en välbehövlig semester iaf en gång om året.

Slutsvamlat. Nu in i duschen och se till att jag ser fräsch ut – utanpå.

En reaktion på ”Söndag och…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s