Paris den 7 januari 2015

Inte klokt. Världen är bara ”för mycket” 😦

Kan jag anta att nära nog en halv värld gör allt för att få bort demokrati och yttrandefrihet. Allt för religion och dess helighet.

Fy för bövelen om det är så!!! Men det kan ju inte vara möjligt.

Här sitter jag och småfnular om småsaker i min trygga tillvaro medan det dödades över 100 journalister förra året. Tyckte att Margot Wallström sa det på nyheterna.

10 skjuts ner i ett angrepp direkt inne på en tidningsredaktion. Panga på bara grabbar. Nu ska dom dö i Guds namn! Det är väl filosofin hos de agerande attentatsmedlemmarna.

2 poliser dödades också, och för de två plus de tio på redaktionen, arbetar nu över 3000 poliser för att försöka få tag i deras banemän. Riskerar att offra sina egna liv i mötet med förövarna. OM de någonsin får tag på dem. Jag tror att någon organisation snart nog tar på sig ansvaret. Kommer väl på sena nyheterna, när vederbörande vet att deras utförare klarat sig och omhuldas av sina gelikar.

Det är nästan som en saga. Fast det står ju lika ruggiga saker i Bibeln. Ohyggliga dåd beskrivs, så inte har religionen någon funktion för människans välgång och frid. Gud Fader själv var en hejare på att utdela mångfaldiga straff så blodet stänkte och huvuden rullade.

Läste om var ordet ”jehu” kommer ifrån och det var från bibeln. Killen som skriver har en lätt raljerade ton men ändock med kontroll, som det verkar. Ska leta reda på honom igen och lägga in hans länk här. Det kommer att visa att det var lika jävligt då som nu. Om man nu ska tro på en av världens stora sagoböcker.

http://kemimannen.wordpress.com/2011/09/17/om-att-fara-fram-som-ett-jehu-och-att-sno-nagons-vingard/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s