Det här med tvättstugor

Visserligen tror jag emellanåt att jag är lite ”bakom” med tekniken. I vår tvättstuga har det sedan sommaren kommit upp ett nytt bokningssystem och det tog tid för mig att lära. Nu när jag planerat hela dagen efter min inloggade tid mellan 13 och 16, så finner jag en annan människa som håller på att ladda in sin tvätt.

Jaha ja, ut och kollade och hon står bredvid och håller med om att det är svårt med apparaten men vidhåller att det är hennes tid. Hmmm, jag tar upp min tvätt och låter den stå till en annan gång, och med en liten förhoppning om att vederbörande dam får problem med sin inloggning, det där lilla klicket i dörren som visar att den öppnar sig. För jag tror att hon behöver min inloggningsbricka. Nåja, det här får jag ju aldrig reda på ordentligt och det gör detsamma. Men det är ju egentligen lite synd om henne om hon inte kan komma in. Hon kan ju inte veta vilken av de 11 våningarna jag bor på och hon vet inte vad jag heter.

Nu har jag helt plötsligt tid för både dammsugning och duschning innan jäntan kommer åter med bilen som hon lånat. Sen blir det upp till ”turbon” som ska fylla jämt i helgen.

Varit på långpromenad med Bamse och jag välsignar den lätt forcerade skogen häromkring. Tog ett kort med mobilen och ska se om jag hittar sladden som ska vara emellan dessa två av teknikens under.

Nu har jag letat och får leta en gång till.

Javisst ja, den sitter ju på laddaren.

Featured imageNeeeeeeeeeeeeeej det blev ju fel. Bloggen tar inte emot bilderna jag har i mobilen, får ta och tanka över dem på datorn, så kanske de funkar. Men det gör jag inte nu, Nu ska jag försöööka vara lite huslig. både med mig själv och hemmet mitt. Blir ju borta några dagar så blommorna behöver va… sluta nu människa och gå och gör vad du ska och sitt inte här och svamla!

2 reaktioner på ”Det här med tvättstugor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s