Glädjebok

Läste en bra sak som  mittuniversum.wordpress.com rekommenderade, och det var att varje dag anteckna minst tre positiva händelser som skett under dagen.

Denna dag inleddes med ett befogat glädjeämne att anteckna. Drattade omkull på den sluttande trottoaren och fick linka hem. Det ”roliga” i det hela är att ingenting är brutet. Men det spänner oroväckande runt knäet med dragning ner mot ankeln. Nu är jag inte av den pjåskiga arten och vidhåller att lite spända senor och fästen går att leva med. Ska ju inte ut på nån dans i varje fall.

Nu är den första glädjen antecknad. Den första för dagen och jag kommer att gå in och redigera upp det här inlägget vartefter glädjeämnena ramlar in 😀

*

Så, nu är andra och tredje glädjeämnet inkasserat. Tre hobbyarbeten idag med god vinst, och en bukett med rosa tulpaner. Jo, jag tackar.

Nu är den här dagen klar för köttfärssåsen står på efterkok och den smakade helt fantastiskt. Om tio minuter är spagettin färdig och då ska hungern stillas. Kokat rejält av båda sorterna så det räcker under morgondagen också. Lite besvärligt med knäet är det att trava fram och tillbaka i köket. Men det är ju heller inte mitt favoritställe.

Och nu ligger hela kvällen framför mig för helande och bara ha det skönt. Käre värld vad bra jag har det!

En reaktion på ”Glädjebok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s