Melodifestival och tävlingar

Egentligen är jag arg, men jag ska hålla mig på den sedesamma mattan och inte gå i affekt.

För det första så är det skönt att inte vara intresserad av vad för musik som ska vinna. All musik är bra, men då måste man vara mottaglig. Det är jag inte längre. Numera ligger gamla tongångar bättre i öronen än dagens, och det är helt naturligt. Därtill att jag inte orkar med ljudet på tv.n.

Försökte knappa runt lite men då var det reklam och på en kanal ramlade jag på den beskäftige Timell som stod och lagade mat – då lade jag ner och gick en sväng med Bamse.

Under promenader så påstås det att man frigör tankar och det var väl då jag blev riktigt arg. Och nu kommer det som jag måste lägga band på mig för att inte bli… tja, somliga vet och förstår.

Relationer är det svåraste som finns. Det är bekräftat sedan historien började nertecknas och även dokumenterade ohyggliga scener som grävs fram under jord, som visar att relationer människor emellan har varit ett problem sen urminnes tider. På den tiden högg man ihjäl sin medmänniska – precis som idag. Fast om detta ska det inte handla. Förstås.

(Redigerat)

Men, mitt hem är min borg och jag lever här – ensam. Så är det bara. Jag är singel. Jag är en tant som är inbillningssjuk. Jag är en fjolla som tror på kärlek. Trodde. Tänk så knepigt det är med relationer och jag tackar nådigast att jag inte längre är ung och lider helvetets kval. För nu ska tanten ta en liten pinne och sen gå och lägga sig med en bra bok. Japp!

3 reaktioner på ”Melodifestival och tävlingar

 1. Det högg tag i mig när du nämner att du inte vet vem du ska ”prata” med! Du får så hjärtans gärna skriva till mig, det vet du …
  Men ibland räcker det att man vet att det är någon som ser/hör. Man behöver inte få några råd, som man ändå inte kan efterleva. Råd från främlingar som inte är insatta i situationen är ganska gagnlösa. Någon som hör och försöker förstå är ofta fullt tillräckligt.
  Jag tror att din ilska är bra … Ilska är ofta mer kreativt och energigivande än sorg, men kan naturligtvis vara något negativt om den leder till att du börjar hugga ner folk omkring dig … 😉

  Gillad av 1 person

  1. Tack för responsen och jag har nog tänkt att skriva privat, men det uppstår ett visst motstånd när jag är på det här humöret. Vill inte vara en gnällspik och jag har ju lovat att försöka vara så öppen som möjligt på den häringa bloggen.
   Det är rätt att ilska ger energier men inte är det som i forna dar. Då blev samtidigt alla batterierna laddade men idag så fungerar det inte riktigt så. Det är lite synd. Förmodligen börjar syran läcka ur och mottagningen mellan plus och minus är satt ur balans. Lite så där du vet. Regradering och reviderning och reaktionslös och… tja vad finns det mera.
   Men allt är vinterns fel. Så de så. Jag tror jag stannar i amerikat om jag får en chans. LA under en vecka i slutet på mars. Undrar vad och hur vädret är där då?
   Kram

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s