Idag lördag och ett steg fram

Gårdagen var allt lite i risigaste laget. Det kändes fortfarande när jag steg ur sängen. Men vartefter klockan masade sig iväg mot tolv, så tänkte jag att va tusan, nu tar jag hunden med mig och åker på loppis och tittar efter en 50-tals hatt.

Sagt och gjort, men inte fanns det nån hatt inte. Nej då , men väl utanför matstället MAX eller vad det heter så anfölls jag av en hunger så svår att jag var tvungen att dela en hamburgare med Bamse. Strax blev det lite bättre.

Sen hem till tvätt stugan och efter det kom min flicka hem till mig. Helt plötsligt ringde hon och jag hörde att det inte stod rätt till. Vi har samtalat hela kvällen. Om relationer och om hur det borde fungera och allt det där som är viktigast i världen när man är ung.

Nu hoppas jag att hon mår bättre och att jag får skjutsa dem till Arlanda på onsdag morgon för deras resa till Thailand.

Hormonerna rasar i hennes kropp. Hon skulle behöva få barn så det blir lugnt på den fronten. Mager som en sticka är hon också och när hon kommer hem om 14 dagar ska vi ta itu med detta. Hon var villig att ta emot lite stöd av morsan. Det har inte hänt allt för ofta. Vill ju leva sitt liv efter egen pipa och det har hon alltid haft min tillåtelse att göra.

Jag vet att jag skrev ganska nyligen om att relationer är tufft och att det är ett litet helvete (kan vara) när man är ung.

Nu är det sena natta här och Bamse väntar på att den där nattsuddaren ska komma och släcka lampan och dra täcket över huvudet.

Nattinatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s