Land och rike runt…

… känns det som.

Först iväg 35 mil uppåt för att titta på ett hus – sen ner till Tåkern med barnbarnet – sen en alldeles egen tur till klassträffen 40 mil och så ner till V Götaland på barndop lika sträcka ungefär. Ca 190 mil och det är inte ens sommar. Hur ska det här gå? Med plånboken, menar jag. Har satt sprätt på en hel del nu. Hmmmm…

Men jag tänker på att jag under min levnad inte har släppt ut allt för mycket av tungmetaller. Har faktiskt haft cykel, vilket verkar vara lite av en omöjlighet där jag bor bland tjyvar och banditer. Begriper inte. Ok, bil har jag haft för att komma till jobbet/n så visst…..

Denna morgon vet jag inte vad jag vill skriva ner för något. Kanske har jag som min bloggföljare redogjort om, käkat för mycket socker. Hela hjärnan är lite som ett sammelsurium. Just nu kommer jag på att jag måste ner i tvättstugan för jag har ju tvättid fram till 10.00

Ojdå… så mycket jag hann. Har diskat, gjort i ordning brickan till en gäst, en sockerkaka i ugnen (inte åt mig) och hämtat tvätten. Det är som jag befarar fast det är morgon – ”När det blir kväller får den late fart”.

Tåkern med barnbarnet:

2015-04-07 15.23.58

Klassträff på kyrkogården för att ”fira” de som inte fick vara med:

2015-04-11 16.46.41

Vid Vänern där vi övernattade efter dopet:

2015-04-20 06.52.47

Nu vill jag bara ta det lugnt. Hålla mig innanför 50-skyltarna. Boka tid för klippning av Bamse. Tillfredsställa fem par fötter. Kolla över inspelning av teatern hemma hos Järvå ikväll. Generalrepetera på fredag och slutligen inta kommande veckoslut i lugn och ro. (helst alldeles emmamsen). Amen!

En reaktion på ”Land och rike runt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s