Innan alla vaknar

Fantastiskt fint att gå ut en stilla lördagsmorgon. Hela staden sover. Inga cyklar eller andra hundrastare, inga bilar eller annat av det där vanliga bruset som ständigt pågår.

Jag stannade och stod bara stilla och lyssnade till tystnaden när vårens alla fåglar gav hals. Just denna morgon fanns inte en vindil – lite dovt på himlen som gav ett behagligt ljus. Drog djupa andetag och lät Bamse få nosa fritt utan koppel.

Helt plötsligt stod han bara helt stilla. Nosen vädrade och huvudets vridningar i olika riktningar visade att han hörde mer än vad jag gjorde. Tillsammans stod vi där – luktande, tittande, lyssnande.

Men nu är nu och jag har varit ner i källarförrådet och letat fram några gamla hattar. Ska ju ha en sådan med mig på resan jag ska göra, och det är önskvärt från festprissarna att hattarna ska vara så stora som möjligt. Lite pretentiöst tycker jag eftersom det är bökigt att checka in med en huvudbonad som tar en hel resväskas utrymme (för att förklara problemet). Som tur är har jag lite kvar av teaterkläderna vi sydde för några år sedan och jag ska väl ta och välja ut en av dem.

Nu kunde jag visa en bild av hattarna – som jag just var ut på balkongen och fotade, men jag och det tekniska… grrrrr…

Min son tyckte att jag skulle använda dropbox och visst… har väl lyckats några gånger men inte just nu. Det ramlar helt enkelt inte in i datorn. Jag blir så tröttttttttttttttttttttttttttt.t..t..t och hur fanken får man bort allt som ligger kvar i telefonen. Bhaa… grrr..

Ja, ja, jag ligger inte i skov med nyheter just nu. Hjärnan är trött men som tur är så fungerar benen alldeles utmärkt. Ha!

En reaktion på ”Innan alla vaknar

  1. Jag känner ungefär på samma sätt när jag tar en sen promenad. Världen tystnar så sakteliga och går till vila 🙂

    Förstår att du blir frustrerad när du inte får det som du vill med det tekniska.
    Men det är ju tur att benen funkar i alla fall … hehe

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s