Mitt livs stora resa…

… vad gäller längd i varje fall. Har lite svårt att smälta alltsammans. Det har varit så omvälvande för bara det att flyga är en upplevelse – se och höra terminalerna som gör mig förvirrad och gate och boarding och gud vet allt.

Men det gick över förväntan. Var så positivt inställd så jag kände ingen nervositet och jag njöt av att känna kraften när planen lyfte mig upp i luften.

IMG_0033

Väl nere och framme på plats kändes vinden mot min kropp som en varm sommardag i Sverige. Ljuvligt. Gator som var så rena att jag var tvungen att fotografera två fimpar som låg och skräpade. Salt Lake City är säkerligen den renaste plats på jorden vad gäller städer. Inte ett enda tuggummi utefter trottoarerna och städat och snyggt på morgnarna där någon slängt lite ”trash” som det tydligen kallas. Detta kunde vi konstatera eftersom vi gick samma vända till affären var dag, där vi intog lite föda. Visst var vi på restaurang men insåg snart att den amerikanska hamburgaren var alldeles för stor 😉

Vad som blev bästa behållningen rent emotionellt, var att jag fick lyssna på Mormon Tabernakel Choir. Slingrade mig undan mitt sällskap och hamnade ensam på bästa platsen. Helt absorberad av musik och körsången återvände jag ut till en prunkande trädgård inom det muromgärdade kyrkoområdet.

IMG_0439

Nu var det naturligtvis så oerhört mycket mer, men jag får ta lite i taget.

2 reaktioner på ”Mitt livs stora resa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s