Boksläpp

Nu har jag gjort något nytt. Beställde 10 pocketböcker på Solentro, av u.t, för att se hur den ser ut i bokform och utan illustrationer. Inte vet jag men kanske textmassan blir alldeles uppåt väggarna fel – kanske så små bokstäver som myrlortar. Strunt samma… här ska det kollas hur det ser ut iaf. Återkommer med bild när de landat (före jul lovade dom).

Annars inget nytt som tilldragit sig för dagarna går och kylan gör att det blir mer och mer att titta ”inåt”, om nån begriper vad jag menar. Kollade igenom diktsamlingen som ligger på en pdf och funderar på att göra lika med den som med den ovan sagda. Men jag får vänta och se, som sagt var.

Idag är jag utan Bamse, för han har semester och är i Färnebo hos husse. Jag slapp att klä på mig i morse och bara det var jätteskönt. Kunde ligga kvar och tryna en timme till. Lyxliv hela dan.

Adventer och Lucior har tågat förbi utan att jag märkt av det nämnvärt. Såg visserligen ett vackert Luciaframträdande på tvn ifrån Örgryte. Det stannade kvar en liten känsla av jul och hoppas att den ska räcka fram till helgerna. Inte viktigt i sig men varför inte. Traditioner är viktiga på något vis. Hur skulle vi annars kunna få en känsla av social gemenskap? För visst handlar det om det? Alla gör lika och just att vi gör lika så blir vi lika. Någon om fattar vad jag menar? Inte jag heller. Men tanken är den att vi har så svårt att ta till oss att andra har andra traditioner. Vi ska inte fastna och bli förstockade och tro att våra traditioner är allena rådande. Vi måste ta till oss att världen förändras och vi ska, liksom andra, visa förståelse för detta mänskliga fenomen.

Nu ska jag sluta svamla för annars så spårar det ur. Har inte ätit något ännu idag och klockan är redan halv sex.

 

 

En reaktion på ”Boksläpp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s