Idag kom den

IMG_1657

Men oj, vad det finns mycket kvar att göra.

När jag lade in den, för flera månader sedan, på Solentro.se så visade det sig när jag började jobba med texten att jag redan hade ett bättre arbetat manus. Jag vet ju för fabian inte vad jag håller på med. Men det gör ju ingenting. Ska ju, och det var tanken, att jag ville ha manuset i handen för få bättre översyn och att kunna arbeta lättare. Inne i datorn ligger ju kapitlen lite huller om buller. Ingen ordning alls. Ack, så är det!

Skyndade mig till affären för att frankera och skicka ett ex till Norrköping men jag var för sent ute. Kommer inte iväg förrän i morgon. Så på måndag, Louise, så har du boken i brevlådan.

Ska se om jag hittar ditt förslag på illustration, för jag vill lägga in den här. Vänta…….

Jo, jag hittade den och fick in den här men den ligger ju inte kvaaaaaaaaaaar. fa….. hmmm… går ju inte att ställa pekaren under för då åker bilden bort. Nåväl, jag ville lägga den här så att mina andra två följeslagare skulle kunna se vad fenomenalt duktig du är Louise 🙂

Har lite knepigt med sömnen nu sedan ett par nätter.  Natten som var åt jag frukost kl 04.00 och nu har jag redan ätit den och klockan är bara ca 24.00

Helt galet men det gör ju inte ont. Känner mig liksom lite sprallig. Om jag känner efter så är jag faktiskt mer hungrig. Är väl inte med barn? Nä… tekniskt omöjligt, tack och lov. Så ung vill jag inte bli igen (apropå din blogg Margareta).

I morgon är det ”Bakdag”. Siri, min goda vän och granne gillar att baka och hon har bestämt att nu ska vi baka knäckebröd. Hon är snäll och ställer upp för hon vet att jag avskyr köket (utom att där inmundiga mig något gott, förstås).

Nä, nu ska här sovas för jag måste upp i morgon och dammsuga av det värsta tills bakningen börjar. Inget roligt med skräp på plåten. Avskyr dammsugning också Margareta. Den är för obändig och tung numera (fortfarande med tanke på dina funderingar).

Skänker även en tanke till Fru Olsson och hoppas att huvudvärken är borta.

🙂

 

 

En reaktion på ”Idag kom den

 1. Aha … du är för gullig … Det var alltså mig du menade när du nämnde det här på FB.
  Men är det inte samma manus som jag redan har, det till ”schas katta … eller???? Alltså i digital form, inte analog … 😉
  Är det den här bilden du menar?

  Haha … stackars dig, så det blivit med sömnen. Fast du låter ju ändå rätt ”i gasen”, och det är ju jättebra … ;D

  Väntar med spänning på det sju skickat … 😀

  En jättestor Julkram till dig ❤

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s