Vilja se morgondagen…

 

Alla förtjänar något/någon eller några som får någon att känna att den vill se morgondagen.

Ungefär så här, fast på engelska, läste jag under avdelning kloka deviser. Vet inte vad jag ska tänka om just detta. Vi är vana att ha människor omkring som ”lyfter” vardagen, men så finns det sådana som ”lyfter” sig själva. Oftast i håret. Men det behöver inte heller vara sant. Sådana har säkert kraft att lyfta sig själva i ovan nämnda kroppsprydnad. Men å andra sidan finns det sådana som inget hår har alls.

Nu tror nog någon att Bergalott har tagit sig en pilleknarkare, men det har hon inte. Hon har bara så erbarmligt tråkigt. Har under två dagar enbart livnärt sig på ett halvt kilo sega godisbitar. Jodå, lite mat också. Men hon känner sig som en tryckkammare som ska explodera, mitt i tråkigheten. Det vore nånting det. Vad dog hon av? Hon exploderade av för höga sockervärden. Så skulle det kunna låta i eftermälet. Men nu lite allvarligare.

Den där som gör att jag ser fram emot vår och sommar är dålig. Tredje cytostatikaperioden slut för den här gången, och han med. Hoppas att han får bättre svar på värdena så att dessa behandlingar ger den önskade effekten.  Här är det han som behöver ha någon att se fram emot en morgondag med. Och det är klart att när jag nu har, så gott som, slut på mitt godis så må det vara hänt att jag kan vara en sådan.

Det är skamligt att jag är en så ytligt sinnad person. Värjer mig för allvaret trots att jag mött döden så många gånger. Det fanns ju en tid i mitt liv då vi skulle ha varit fem stycken i min familj. Men den decimerades under några år till två. En go gubbe och två barn bara försvann. Det är för jävligt när jag tänker – därför tänker jag inte alls. Basta.

Skönt med den här bloggen. Ingen – inte en enda kotte i min närhet vet om den. Här borde jag kunna skriva om precis allting. Lite farligt är det förvisso, för ingenting är hemligt i scybervärlden har jag hört. Men det är det inte i en byrålåda heller, så de så. Gamla anteckningar och kärleksbrev uppdagas – granskas – ruskas på huvudet åt – glädjerop när någon hittar gamla obligationer som fortfarande gäller. Fast jag har inga sådana. Men jag slutar aldrig hoppas. Att de där glädjetjuten ska kunna höras ända ner i mitt Gehenna.

Ja, ja… nu ska jag skala de sista godisarna ur burken jag köpte av barnet till deras skolresa. Rackarns vad jag känner mig konstig i huvudet…. hehehehee…

2 reaktioner på ”Vilja se morgondagen…

  1. Hm … jag tror banne mig att du givit all din energi och skaparglädje till mig. Det var ju inte bra det. En himla tur att du har godiset där … eller ”hade” var det visst … Du fr köpa mer … 😛
    Och jag tycker absolut att du ska skriva i bloggen. Även om inget är till hundra procent hemligt så kan vi vanliga dödliga faktiskt göra dem privata … om man vill det. För en som inte vet mer än så behövs det faktiskt ett lösenord då, vilket gör att dörren i alla fall inte står vidöppen då … 😉
    Natti natti …

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s