Hallon

Nu måste jag bara skriva något, för det känns som om jag tappar bort mig när jag inte har orden på pränt. Att inte viljan finns för att så mycket annat står i vägen. Hallon t.ex. Nu har jag saftat och syltat så jag tror att jag återgått till den där tiden då barnen var små. Då, när varje sak att ta till vara betydde så mycket för ekonomin bl.a. Vara sparsam och bidraga med det man kunde. Sökte genom skogarna för att få kantareller att frysa in eller som på den tiden, torka.

Nu saknas helt klart på detta nya ställe, vilken jag bosatt mig uti, ett frysskåp. Det räcker inte på långa vägar det lilla som finns. Men det är sådant som vi får lösa. Sockret är iaf slut 😉

Nu blev jag sugen på rostat bröd med den där Drottningsylten jag försökte åstadkomma i förmiddags. Den behöver säkert kokas om för den stabbar inte till sig som den ska.

Nu har jag skrivit bara strunt men så här är det. Bara strunt. Och tänk… det är riktigt skönt.

Stod i hallonhäcken idag och tänkte. Tänkte på att nu ska jag tänka till och bara tänka. Hmmm. Skriver inte mer om det för då totalkrossar jag den chimär jag har om min person som en tänkande sådan.

Slog upp chimär för säkerhets skull: inbillningsfoster – fantasifoster.

Nu något helt annat och det är att i morgon fyller barnbarnet år. Hon blir väl 23 så där och jag tror inte att hon vill ha en syltburk.

Burk- Urk

Gonatt

2 reaktioner på ”Hallon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s