Jemen

Endast på torsdagar har jag länstidningen. Det räcker…. men ändå inte. Idag skriver de om ett land som det inte talas om så mycket. Urfattigt förstås och där det krigas lika hänsynslöst, kanske värre – vad vet jag, än i Syrien. Det är ju inte vettigt det som pågår och en hel värld borde…. ja, vaddå?

Här hemma har det kommit lite mer snö och det är ju hela världen. Det verkar så när jag lyssnar på den regionala radiokanalen. Trafikolyckorna ligger som ett pärlband utefter E18 och räddningsledaren som intervjuades suckade och tyckte att vi borde veta bättre. Håller med honom till fullo. Anpassning till halt väglag är det nog bara vi som gått igenom den gamla skolan, fått reda på hur det är.

******

Hahahaha… det här ovan, hittade jag precis nu. Upptäckte att det stod ”Utkast” och att antalet var 3. Klart att jag undrade vad jag sparat – eller inte skrivit färdigt.

Vinter – ja den ja. Tror inte det blir så mkt färre olyckor utefter vägarna fast det är sommar.Just precis har jag blivit alldeles ensam i huset eftersom den jag bor ihop med har gett sig iväg med husbilen, i jakt på umgänge med sina små barnbarn. Att de varit här i två dar tycktes inte räcka, men jag är glad och njuter av tystnade. Har inte varit här ensam förut, nyinflyttad som jag är, men jag är ju inte rädd av mig. OCH jag har ju Bamse. Min vakthund. Den lilla hunden med den stora hjärnan. Han tror det iaf. Vaktar matte med ganska stor frenesi.

Göra annars då. Absolut inte plocka hallon. De står mig ut genom öronen snart. Vill naturligtvis ut och plocka lite kantareller, men ensam med Bamse… nääää jag tror inte det. Är en skogsfegis. Kommer lätt bort, tror jag. Iaf numera har jag svårt med väderstrecken.Gäller ju inte bara ute i skogen utan även här i källaren där jag fortfarande inte har en aning om var och hur och när jag ska få ordning. Taskigt med utrymme. Som jag alltid sagt: jag får ju inte plats! Hehehehee…

Ord om ingenting och jag hoppas att de har det bättre i Jemen. (har ju ingen aning)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s