Bra start på veckan.. jo pyttsan

 

” Mitt bidrag till en bra start på veckan. Låt bekymren fara all världens väg, om så bara för några minuter, och ta några djupa andetag – det ordnar sig med allt. Förr eller senare…”

Så skrev en bloggare som jag följer och därtill lades det till en gammal goding om att ”don´t  worry – be happy”.

Ja ha ja. Hela dagen har väl gått så däääär. Men nu ikväll tog det stopp.

Bilen står med nån sorts benbrott ute på ett gärde i obygden och innan benbrottet så sa det ”pang” i däcket. En rejäl smäll och så luktade det bränt gummi. Transport hem av hygglig brorsa och sen blir det bärgning och verkstad i morrn.

Så gick det med den måndagen men det finns ju så många andra måndagar som har varit alla tiders, så jag ska väl inte klaga. Buuuuuuuuuuuuuöäääääääääääääääää… snyft ynk… pengarna då??????? Vad kommer detta att kosta ööööööööööööööööööööö………..

Nä, nu har jag ingen egen tröst att ge mig. Skitmåndag!!! Eller finns det någon som kan trösta? Nu önskar jag att jag hade hundra följare som skulle skriva tröstande ord till mig. ”Styrkekramar” – ”Tänker på dig” – och krya på di… nävisst ja.. jag är ju inte sjuk. Det är BILEN SOM ÄR SJUK.   

2 reaktioner på ”Bra start på veckan.. jo pyttsan

  1. Då önskar jag ”krya på dig” till bilen och sänder varma tankar till dig och gläds åt att du iallafall undkom ”äventyret” oskadd! Det är trots allt bättre att bilen fick bärgas än att ambulansen skulle bärga dig… Fast visst är det ett stort skit också över det hela. Minst sagt 😡

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s