Ensam… va konstigt det känns

 

Jaha ja. Här blir det ensamfredag och kanske ensam lördag?

I våras opererades mannens första öga. I höstas det andra ögat. Sen blev det en ordentlig förkylning med en hosta som inte var av denna världen. Öga nr 1 varade lite och två veckor har gått, där vederbörande man har klagat över att det är svarta flugor och vita blixtar som uppträder. Jag varit in och googlat och framförde att det är ganska allvarligt om det är det ena eller andra men han gjorde det inte.

Men igår, gick det tydligen lite för långt så han ringde ögon och frågade vad det kunde vara. Omedelbart in till stan för undersökning och med order att gå hem och ligga på vänster sida tills taxin kom idag på morgonen och körde honom till Örebro för operativt ingrepp av näthinnan som håller på att lossna.

Phu… så är det och jag har tagit ett glas vin och har det tyst och bra. Varit ut med lilla Bamse och faktiskt fick jag klippa honom lite runt nosen och öronen så nu ser han nästan ut som en pudel. Men bara nästan.

Helt plötsligt tyst. Ska passa på att lägga mig med värmedynan och ta fram boken som jag somnar ifrån på kvällarna. Salje är gammalmodig men välformulerad. Och han gestaltar sina figurer bra. Har mycket att lära av honom.

God Eftermiddag 😀

2 reaktioner på ”Ensam… va konstigt det känns

  1. Kram på dig och lugn kan du vara angående tråkigheterna. Inte så farliga som det kanske lät. Måste kolla vad jag skrev.
   Gubben är välbehållen hemma igen med en ny erfarenhet och nu gäller det att lära honom att droppa sin medusin i ögat, bara. Lika bra att ta det från början så ingen hospitalisering påbörjas. Heheheheheheee..
   Kraaaaaaaaaaaaam igen!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s