Tvära kast

 

Nej nu Jädrar i min lilla låda…

… ska det bli andra bullar av. Nu är snart året slut och jag ska inte avsluta detta slut som jag började  – i funderingar som letar sig ner i för djupa vatten. Det påverkar hela min attityd och gör mig nedstämd och initiativlös.

Igår kväll satte jag mig ner och tittade på de där som målar. På tvn alltså. En utslagningstävling det också, men ok. Det finns skillnader i både teknik och kunskap OCH fallenhet. Jag tyckte de var otroligt duktiga.

Rätt var det var jag satt där kom jag på att jag kunde masa mig ner i källaren där jag har mina attiraljer och hämta upp ett block och ett par kolbitar, för det var inte längesedan jag ville börja skissa människor. Komma ifrån att de ser ut som seriefigurer. Iofs väldigt gemytliga. Runda, korta och goa. Men… nu kommer jag på… kan väl göra dem just så? Varför inte? Så dum jag är! Varför ska allting vara normalt?

 

Tänk att det vill till att jag skriver lite för att få igång idéerna till något nytt. Roliga figurer. Nu gäller bara att få igång en dialog mellan dem så har vi snart en saga på pränt. Vore ju skitkul. Eller hur min fantastiska illustratör-vän i www.lollosritrum.se ?

Nu har ännu en dag gått i vitt. Är det så att ljuset påverkar oss människor så otroligt mycket. Att natt kan bli dag och härsantvärsan.

En reaktion på ”Tvära kast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s