Det är då själva… :-(

 

Nu fick jag in en bild iaf. Det beror säkert på adrenalinet som började sjuda när jag gick in på Transportstyrelsens sida. Direkt tänkte jag på det som alldeles för få tänker på i jämställdhetsdebatten idag. Vi kvinnor används på ett finurligt sätt i reklamen. Har gjorts på det mest nedvärderande sätt genom mååååånga år. För det mesta går det ut på sex och dumhet, för ingen kan säga att de inte hört uttrycket: Dum blondin. transportstyrelsen_6_webbstartsida_logo

I bondetidningen som dimper in här då och då, eftersom mannen har varit lantbrukare, så nog fasen står det då inte en rosenkindad kvinna med förkläde på magen på framsidan och vispar ihop något gott. Då är jag där igen. Låter ljuden skalla över min stackars man som hjälplöst försöker försvara sig.

Nu är sista dagen på året, men låt inte lura er flickor, i det nya året som kommer. Vår status som individ måste hela tiden mobiliseras.

På facebook drösar det av hänryckning över Frimans damer på Tvn och deras kamp i gamla Svedala. Men hallååå… har ingen reda på ett endaste dugg vad som förevarit.

Suffragetten Bergalott

https://sv.wikipedia.org/wiki/Suffragetter

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s