Dagar blir dygn blir veckor och månader

 

 

667 ord blev det, och de ligger här bakom. Raderade – Delitade, för när man ropar så får man hjälp. Underligt det där. Man får vad man förtjänar liksom. Och jag förtjänade en hjälp som jag skrev ner här. Precis under de ord Du läser nu. 667 stycken ord är för alltid borta. Tack!

En blogg, och just den här ska ju vara min alldeles egen. Få skriva precis vad jag vill . Ropa ut min förtvivlan – summera tankar som förvirrar eller roar mig – mitt innersta dova muller eller mitt ytliga jag som vill försköna och göra allting så lätt som möjligt.

Här under denna text ligger ett rop på hjälp och tänk – jag fick det.

Någon sa: Vad ska man med ungar, släkt och vänner för och därtill någon granne, när det blåser? Klart man ska ha nytta av dem!

Jag tror att det handlar om energier och timing. Eller kan det vara andra orsaker? Var och en blir salig på sin tro. Spelar liksom ingen roll, bara det fungerar.

Nu undras det förstås, men det handlade bara om den tristress och oro som finns hos mig just nu. Sjuk gubbe och 25 grader kallt dessutom. Det har inget med varandra att göra men nånting ditåt. Gillar inte något av dessa två.

Annars är det bra. Vi ska bara hålla ut till måndag nu då vi ska vara in till urologen. Då får vi se om det är cykelreparatörer eller läkare vi träffar. Finns av båda modellerna på det lasarett vi tillhör. Dessvärre.

Kylan har släppt men jag tyckte att det var ganska härligt ändå. Det var länge sedan vi hade så pass många grader. När jag var liten vet jag att det kunde nypa till som 17 i näsa och öron, men på den tiden var det riktiga vintrar, för att inte tala om somrar. Hahhaha… alltid sommar. Visst?  

Apropå rubriken så får jag nu ändra förklaringen eftersom innehållet nu är lite annat. Men.. den står för mycket som iaf är på gång här. Allt behöver ju inte vara en väntan i ångest utan en väntan på något bra. Så de så 😉  

3 reaktioner på ”Dagar blir dygn blir veckor och månader

 1. Jo, men visst är det så. Jag tror dock på att låta ångesten och förtvivlan få pysa ut eller skrikas ut – spelar ingen roll villket bara man låter den komma ut. För jag tror att det är där i stiltjen som då uppstår inombords som man kan börja se det ljusa och det positiva. Det är först när oron fått utlopp som man kan få ro.
  Må väl och var rädd om dig, kram.

  Gillad av 1 person

  1. Jag fick verkligen ”pysa” när grannen kom in, precis när jag hade skrivit färdigt all min förtvivlan, och när det väl var över och vi alla, grannen,min man och jag fick diskutera och ventilera, så var och kändes det sååååååå bra. Du har rätt. Det måste bara uuuuuut. Normalt är jag otroligt positiv men ibland så… Kram och tack för din förståelse och att du läser ❤ 🙂

   Gilla

 2. Var säkert nyttigt för er alla tre att få möjlighet att diskutera och ventilera. Vi är många som är alldeles för ”duktiga” på att hålla jobbiga saker inombords. Om det sedan beror på att man inte vill besvära andra eller vad det är så är det inte nyttigt – man blir sjuk av det till slut 😔

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s