Media och annat krafs

 

Nedläggning av BB på olika ställen i landet. Det är ett av de ämnen som distraherar mina tankar idag. Men bara en kort minut. Mellanlandningarna här vid datorn blir oftare nu. Det är egentligen inte alls bra, om jag inte som nu, skriver ner mina tankar.  Glo på facebook eller försöka hitta fler intressanta bloggar är nästan döfött. Jag tror att jag bör stanna inom mina egna gränser s.a.s.

Jag borde skriva på de tre manus jag har. Och visst, det gör jag inte precis just nu, men jag har med gott samvete lagt dem åt sidan. Det är inte hela världen om de blir publicerade eller inte. Jag har aldrig sökt någon form av egen vinning på detta. Bara en rolig och givande sak att sysselsätta mig med och i någon form, tro att jag har något att förmedla till någon annan.

När jag under de här skrivande åren har läst andra författares inlagor i olika forum, så slås jag av att HerreGuuuud… de flesta gör skrivandet till en vetenskaplig konst. Det är ju roligt för dem kan jag tro. Men för tusan, tänker jag, ni dödar ju ALL berättarlust hon oss amatörer. Vi vill också komma till tals men hackas sönder om man som jag vågat gett mig in i olika skrivarforum. Högfärd handlar det om. Eller rädslor som ligger under ytan av skrymteriets rosa lödder. Nu har jag hittat en, vad jag hoppas, vettig bloggare som jag hoppas ska ge mig lite inspiration. Den verkar vettigt i det lilla jag läst hittills.

Hallååå Bergalott! Är du arg idag?

Ja, det verkar så. Fick på förmiddagen reda på att en kär väninna har en liten ärta i ena bröstet. Ok, det kan tyckas lite nu, men alla vet ju också att det kan ta en ände med förskräckelse. Inte alla fall som slutar lyckligt menar jag. För fem år sedan var de förhöjda värdena i en prostata inte så alarmerande de heller. Nu ska han dö. Klart att jag är arg!

 

 

 

 

 

5 reaktioner på ”Media och annat krafs

 1. Jo, ibland är det gott att få vara arg ett tag. Själv var jag på gott humör tidigare idag men har sedan några timmar börjat bli synnerligen irriterad – kändes skönt att läsa ditt småarga inlägg, kände mig mindre ensam på något sätt. Tack.

  Gilla

  1. Visst är det tillåtet att vara arg och retlig. Mycket kan bara bero på väderomslag. Jojomensan. Idag regnade det , sen haglade det och så lade sig en isbark uppe på alltihop. Då kan väl inte humöret bli annat. 😉 Men du… jag har iaf virkat mig en basker. Fast det drar om huvudet. Gjorde dubbla omslag för att få den färdig fort. Får skylla mig själv. hehehe… 😀

   Gilla

   1. Det är inte baskern det är fel på, det är vädret! Låter inte som det är dags för vårbasker ännu…
    Låter onekligen som en väderlek att bli grinig av. Själv är jag irriterad på att mamma inte kan kolla pm telefonluren är på (eller om det är nåt annat vaj). Det har tutat upptaget hela dagen nu…

    Gilla

 2. Vilket härligt uppfriskande inlägg! Visst måste man få vara arg ibland, över det mesta 😄
  Håller med om att vissa attityder kväver all skrivinspiration, jag hoppas verkligen (!) att jag inte gör mig skyldig till sådant otyg. I så fall får du ryta till 😉 Vi är ju alla amatörer, men tillsammans är vi som ett helt proffs.
  Ser fram emot att följa dig fortsatt. Trevlig helg!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s