Jag saknar dig i varje andetag

Så är det. Nu har jag kommit in i ett skede där gråten naturligtvis är lika hjärtskärande som förut men.. den går fortare över.

Sansen kunde jag tappa och kände mig helt vettlös ett tag, men jag fattar att det går framåt i det som kallas läkningen.

En resignation över förlusten har inträtt, och en viss trötthet över det praktiska som ska vid.

Detta är morgonens överblick på livet. Utanför står solen redan högt och jag har sovit illa men gott på en tunn madrass på golvet i 12 timmar. Hela bäckenet är snett av vinterns två rejäla vurpor och naturligtvis är det dessa som nu spökar ordentligt. Ska ligga så där i minst två nätter till och då hoppas jag att jag ska kunna gå någorlunda ordentligt. Nu haltar jag som en… ja vaddå? Jag haltar av smärtan i höften. Nog om det. Det är en världslig sak och det går över. Lite olämpligt just nu förstås.

Att orda med väl valda ord och ur bästa förstånd – är dagens och morgondagens motto. Det är dags för bouppteckning. Hittills har allt stått absolut stilla och känslan att inte kunna agera i någon riktning har varit frustrerande. Precis tvärs emot min personlighet. Skulle förmodligen inte klara av att hamna i fängelse t.ex. Noja av att inget ha att göra… jojo… men kan även fördriva tiden med ingenting.

Som någon sa om min situation: OCH VEM SKULLE GÖRA DET OM INTE DU? Den är svår att förstå, men vederbörande har känt mig och mina eskapader sedan 50 år.

3 reaktioner på ”Jag saknar dig i varje andetag

  1. Så skönt att du har människor omkring dig. Människor som kan ge förståelse och stöd. Du vet att dem finns, även om ensamheten också gör det. Det är viktigt och tröstande.
    Varma kramar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s