Inte klokt…

… vad jag varit duktig.

Papper i alla former har alltid varit min Akilleshäl. När det nu inträffade ett dödsfall för några månader sedan, så drösade det in allehanda poster och jag lade allt på hög/ar.

Tänkte att det här tar jag hand om sen. Haaa… nu är sen, och jag har under denna dag äntligen forcerat drivorna på skrivbordet som jag vräkt upp ur flyttkartoner. Liiite aning om var och (nu kommer oförblommat benämningen ”vart” till användning) och allt sitter någorlunda i sina nya mappar.

Gud sig förbarme. Det värker i varenda del av ryggen och det är kanske att spänningen faktiskt släpper. För detta har varit ett gissel över ryggen.

Men den tomma lägenheten plus Bamse har iaf fått höra min ljudliga uppskattning av min faaaantaaaastiskaaaa insats denna dag. Halleluja!

6 reaktioner på ”Inte klokt…

 1. Å vad skönt att du slipper åtminstone en del av den ryggsäcken – det är tungt att bära allt ogjort! Du har definitivt varit duktig – låt kroppen och själen vila nu. I morgon är en ny dag/kramar

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det är sant. Nu går all post till Göteborg och äldste sonen. Bara det känns bra.
   Som jag tror så behöver jag, som du säger, komma i balans med kropp och själ. Trots att jag är bra på att vara lugn och yoga lite så där lagom, så räcker det inte till.
   Men du i morgon ska jag till en sån där sjukgymnast. Det ska bli intressant. Blir väl en historia för sig förstås. Massa övningar och jag som är sååååå lat!
   heheheheee… 😀

   Gillad av 1 person

  1. Just att ta till de där gudaktiga uttrycken lärde jag mig av en gammal vän. Han utbrast alltid när det var något exceptionellt trevligt: Halleluja… se himmelriket är nära!
   Han var även en sådan som slog ihop händerna när det var fredag och utropade: Härligt grabbar. Nu är det snart måndag igen!
   Varför han gjorde detta var för att han tyckte att arbetsmoralen på hans och många andras arbetsplatser hade sjunkit och ingen var längre tacksam över att det fanns arbete att försörja sig på.
   En klok man. 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Åååååååååååååååå … vad du är duktig, vännen!!!! ”Sing Halleluja” …. hahahaha … det kan du unna dig ❤
  Puss och kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s