Pingstafton 2017-06-03

Röda dagar avlöser varandra. Jag blir lite kollrig för jag har egen röd dag att ta ställning till. Det har krånglat till sig lite men det rätar väl ut sig får jag hoppas. Problem med kommunikation bara. Inget ovanligt överlag när den mest tränade debattör kan bli missförstådd. Tänker inte på någon särskild men innan, då jag orkade med att höra ordandet och svaveloset på tv-rutan så var det lätt att höra – och se, förstås.

Idag tål jag inga höga ljud. Inte hör jag heller, så det är bra med det. Ska väl ta tag i öronen bara det rett ut sig med höften. Får som de flesta gamlingar ta en kroppsfunktion i taget. Förr om dan – på den gamla goda tiden, då kunde man gå till doktorn och få hjälp med rubbet – på en gång. Konstigt idag. Nu ska man skickas hit och dit. Men det finns väl en godtagbar orsak till det också.

Det hörs och syns att jag bara svamlar ikväll. Men jag måste få prata med någon Ingen, för annars blir jag nog lite knäpp. Måste fundera ut en plan på hur jag ska göra. Har en vän som lägger ord och handling hos tredje person. Hon kallar henne för Agnes. Jag ska kanske ta och skaffa mig en sådan Agnes. Vad ska hon heta då? Vet inte. Kanske det dyker upp förslag?

3 reaktioner på ”Pingstafton 2017-06-03

  1. Nu fnissar jag, har tänkt på Agnes för egen del. Men njä vet inte, tänker på jag och man. Jag gillar verkligen att läsa om Agnes, kanske går det lättare att få skrivflöde i tredje person. Vet nte men tänkt har jag.

    Gillad av 1 person

  2. Agnes vet, ibland är det lättare att skriva med ett alter ego (läste latin en gång i världen, det är inte mycket jag minns) – skaffa dig en Agnes du också vännen min, ska bli kul att sevilket namn du hittar! Kramar, kramar

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s