Sol-Ann

Måste få presentera mig. Jag flyttade in här igår kväll tillsammans med min stuliga syster. Vi ska hjälpa Bergalott att komma tillrätta med sitt ego. Hon är lite rasslig just nu. Hennes humör och mentala hälsa är inte riktigt som den ska. Hon har förlorat skrattet och det går inta an. Gammalt talesätt att hon är som en jojo är så sant, så sant.

Måste säga att hon har det ganska trevligt men jag fattar inte varför hon inte åker och hämtar sina utställningstavlor som hänger kvar på en vägg ute i periferin någonstans. Jo, på nån golfklubb utanför stan. Då skulle hon kanske få lite inspiration istället för att gå och blänga på det gamla rasslet som står utefter väggarna. Får ge henne en spark i baken helt enkelt. Inte mer med det.

Just nu har hon pratat med dotter sin och vad jag kan se av minen så är hon som vanligt igen. Ojdå, minsann, ska hon ha tvättstuga idag. Tjuvlyssna lite måste jag få göra, annars får jag ju inte veta vad som är på gång. Syrran sover än. Det är bra. Hon är så oberäknelig. Lugn måndag! Bra början!   

 

3 reaktioner på ”Sol-Ann

  1. Tjena Solan, låt du Strulan sova vidare, hon behöver ta igen sig. Och hämta dina tavlor i stället, fast visst ja, Solan skulle visst tvätta idag – eller var det Bergalott? Kramar hur som helst, kära vän!

    Gillad av 2 personer

    1. Det är sk..tsvårt att lägga berättandet i ett alter ego. Du är suverän med det men jag får inte till det riktigt så. Vet inte varför men det kan duga som det blir. En början ialf. Få se hur länge de stannar kvar de där två. 😀 ❤

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s