Direktsändning

 

Med en behaglig känsla av nervositet och självförtroende och att äntligen få komma till skott, klev jag in genom P4 Västmanlands entré. Blev väl omhändertagen av en flicka som fotograferade mig och bjöd mig på kaffe, vilket jag avböjde. Det går inte an att bli kissnödig mitt under en intervju. Visste ju inte om det skulle spelas in eller om det skulle gå i direktsändning. Tänk om jag skulle bli tvungen att avbryta mitt i sändningen och gå på toa. Det hade förmodligen inte gått an.

Äntligen skulle jag få berätta om min lilla bok som kom ut för 14 dagar sedan. Passade på att lovprisa den eminente illustratören och sättaren av materialet därtill något som kallas för Layout. Utan Louise Nockys hjälpsamhet hade det aldrig blivit en bok. Det framhöll jag också.

Nu är det bara att vänta och se om P4 lägger ut själva intervjun på nätet. Den ingick i ”P4 förmiddag”, och det är ju himla långt. Nåja, det visar sig.

Väl hemma igen och efter en promenad till affären och Bamses förrättningar, så sitter jag här och kverulerar om denna förmiddag. Många tankar som skulle kunna komma på pränt men det räcker det här. Ska ta och sova lite middag tror jag. Undrar om det går, men känner att jag behöver.

 

 

2 reaktioner på ”Direktsändning

 1. Radiokändis! 🙂 vad kul att få berätta om boken och ge den lite reklam, eller? Inte nöjd med intervjun?
  Vad missnöjet än handlar om så var lite snäll mot dig själv ❤

  Gillad av 1 person

  1. Ganska nöjd faktiskt och responsen har varit otroligt positiv. Min vanligt tysta sida på fejjan har fått liv igen. Trodde inte att så många skulle reagera.
   http://p4dela.sverigesradio.se/?id=4122
   Har du lyssnat eller om du vill lyssna så är det här länken.
   Nu kanske jag får några lugna dagar. I helgen som var var det systuga med övernattning och för en stund sedan åkte övernattningsgäster iväg efter en mellanlandning. Sverige är långt och det är bra att bo på mitten så det kommer lite långväga vänner på besök.
   Så nu lite vila och samla tankarna. Kraaaaaaaam

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s