På scenen igen

Inte vet jag om det här går fram men jag har iaf letat mig tillbaka till min sida efter att min gamla dator varit på sjukbesök och jag har varit frånvarande i tillvaron under denna höst. Nu är årsskiftet passerat och en ny kula borde börja rulla. Väntar bara på den lite blöta grusgången där det kunde grävas gropar och kulorna klirrade ner som skatteåterbäringen i dessa dagar.

Det blev en metaforisk utläggning av det som är omkring men jag har inte förändrats nämnvärt när det gäller skrivandet.

Tekniken är ett under – att jag klarar det över huvud taget. Spikade ett plank runt omkring bloggen under hösten och tänkte att där får den ligga i lugn och ro. Har tänkt på att jag ändå dokumenterade rätt så väl, den resa som har varit. Nu har det gått nästan ett år sedan traumat och allt känns mycket lättare och livet är hanterbart. Därav började jag försöka komma tillbaka in på den här bloggen och tänk… stört omöjligt har det varit. Om och om igen och tänkt att det var då väl själva f..n.

Men nu är jag här igen och nu ska det bli intressant att se om detta kommer på pränt och med någon form av respons. Kanske är jag borttagen och glömd men i så fall får jag leva med det.

2 reaktioner på ”På scenen igen

  1. Åh, vad glad jag blev nu! Har undrat hur det gick för dig, varit orolig att något hänt – försökte maila dig men det gick inte heller. Varmt välkommen tillbaka ❤❤❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s