Gnälldagen den 24 januari 2018

 

Nytt system att hitta nya dokument är hittad. Nu gäller att få det lättare tillgängligt. Som begrips så är det den nyrenoverade datorn som inte är sig lik.

Nåja, idag har de ett program på lokalradion som handlar om gnäll. Ja, det är hela förmiddagen som ägnas åt detta fenomen. Lyssnar med ett halvt öra när jag passerar men har inte satt mig in i det som förhandlas och diskuteras. Får mig en tankeställare ändå om detta och tänker att jag ingår i gruppen, precis som de flesta av oss. En av mina kära vänner har en blogg där hon under nämnda rubrik påstod att hon tillhör gruppen. Så fattade jag det men jag vet också att hon som jag hemfaller i detta träsk stundom och sedan försöker hålla sig till det vi har i vardagen. Var och en har nog med sina egna bekymmer och varför inte fästa det i ord, all den stund jag och vederbörande inte har så stor tillgång på kommunikationspartner.

Nu har jag två bloggar igång. En skrivstuga på facebook och en på wordpress. Javisst ja, jag har ju en till under A-lotts blogg på ett annat ställe. Helt rubbat.

De få som följer mig är snälla och beskedliga människor som håller med mig i allt. Får erkänna att det känns ganska tryggt. Jag vill ju inte gnälla offentligt av någon anledning och ibland undrar jag om jag inte är konflikträdd. Känner att det där neutrala passar mig alldeles utmärkt. Varför vet jag inte?

Största gnället nu, rent fysiskt, är att jag har förstört min överarm med att jag masserade två personers fötter för tio dagar sedan. Det går inte att lyfta den utan smärta och jag har under senaste veckan tagit Iprem mot inflammationer men inte har det hjälpt. Nu har jag bundit en halsduk runt halsen för att likna en mitella så armen får vila så mycket som möjligt. Det är endast när jag ska dra på mig byxorna efter toabesök som jag måste uthärda smärtan. Det går inte att fixa till utan att använda båda händerna.

Jösses, vilket tråkigt inlägg. Men det händer ju inget revolutionerande och det är bra det. Har fått nog av sådant och befinner mig nu i ett stadie av hjälplig balans. Tycker understundom att livet är ganska kul. Som igår då jag fick rensa lungor och hals med att sjunga så mycket jag ville. Både på fm och på kvällen. Har dessutom lärt mig att skjuta ifrån mig allt för negativa påminnelser och framtidsbekymmer. Får ta det som det kommer. En dag i sänder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s