Aj aj aj sa Kaj

Så hette han. Kaj som tittade över den gamla kroppskrutten idag. En charmerande kille med lite rasta i håret och glad uppsyn. In på behandlingsrummet för undersökning och snart nog stod det klart att den inte alls handlade om frozen schoulders. Aj aj aj inte alls, påstod Kaj, utan det här är rena rama överansträngningen. Om det varit fs, så skulle det inte ha klingat av med smärtan som det bevisligen gjorts från i lördags morse.

Jaha, så bra sa jag, då får du ta hand om den nedre regionen också, som din kollega missade så totalt i våras. Aj aj, sa Kaj och kollade upp skånkarna och så blev det ett resonerade om att det inte alls var artros, vilket jag hela tiden har vetat om. Taskigt med rätta rörelser för att få igång kroppuslingen på rätt sätt har jag haft och spankulerat med Bamse som enda friskvårdskonsulterande biståndshandläggare.

Tänk att det ska vara så förb..t svårt att hitta rätt person på rätt plats. Nu ska jag följa grabbens råd och instruktioner under 14 dagar och visa upp resultatet.

Så denna måndag känns som en nystart och nu gäller det bara att starta lite försiktigt, för det sa Kaj. Hahahhaa… har fått en favorit.

I övrigt så tro jag mig ha hittat rätt knapp på datorn för att komma ifrån dubbelt mellanslag vid ny sats. Ja ja det har blivit riktigt roligt att ta itu med manuskriptet. Dessvärre hakar det upp sig när jag kopierar över stycken, för då hamnar de en bit ifrån och det är lögn att få dem på plats. Nåja, de allt för svåra bitarna får jag ta med en brorsdotter som enligt bror är en fena på datorer. Känner för att göra slag i saken och ge ut en liten novellsamling, men den blir nog lite i tunnaste laget än så länge. Ska måhända blanda upp med lite galna dikter och vad tusan… huvudsaken att det börjar klia i skrivarådran. Den där som slaggade ihop för ett tag sedan.

🙂

 

3 reaktioner på ”Aj aj aj sa Kaj

 1. Vad jag blir glad att du hittat Kaj – hoppas det blir bra med kroppen din! Och dessutom kanske börjag skriva igen (så långt har jag inte kommit, men Mollyn är bra för hon får ut mig). Kram på dig – kom hit med Bamse när du kan!

  Gillad av 2 personer

 2. Härligt A-Lott 😀 !!!!!
  Det här gör att jag gillar Kaj jag också 😉
  En ny härlig bok som målbild! Vad kan väl vara bättre!!!! Låt den där ådran klia så det står härliga till 😀
  Kramis

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s