Längtan tillbaka

Idag känner hon sig i lite bättre form. Medicineringen börjar tydligen göra verkan. Så  hon tog en lov in på facebook under eftermiddagen och faktiskt att mungiporna drog sig lite uppåt då en av vännerna hade lagt ut en rolig sak. Vännen skrev så här och det är hennes egna ord. Inget lånat som brukligt är av allt fjoller i fb-flödet.

”GUD! Hittills idag har jag klarat mig bra. Jag har inte varit girig, självisk, elak eller grinig och jag har inte skvallrat eller frossat. Jag är glad för det, men om några minuter Gud, ska jag stiga upp ur sängen och då behöver jag mycket hjälp. Tack och amen!”

Lite begrundan och humor innan uppstigandet skulle förmodligen vara på plats varenda morgon men hon har inte tid med det, för så fort hon börjar röra på sig så står en liten följeslagare bredvid och viftar på svansen.

Under dagen har hon alltså mått bättre och det ger henne en liten gnista av hopp om en dräglig framtid. De där tankarna att allt ska ordna sig och att visst kommer hon att få tillbaka kraften till både det ena och andra. Det känns hälsosamt. T.o.m. så hon börjar fundera på sommaren som trots vinterns illvilja att släppa taget, ändå måste komma en dag.

Angående rubriken så fantiserar hon hur lätt det var förr att parera isiga trottoarer. Inte ramlade hon omkull en enda gång, trots att det inte fanns dubbar på den tiden. Bha… inte behövdes sånt. Larvigt, rent ut sagt. Synapserna var oklanderligt rena från geggamoja och reflexerna snabbare än blixten. De´va´då de´… 🙂

Men nu ska hon snart, tillsammans med hela folket, ställa om klockan, så då måste naturen böja sig för människans påfund om sommartid.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s