Tar e-mot

Nu har den kommit, den där deklarationen. Nu ligger handen över telefonen för att ta kontakt med vederbörande som måste hjälpa mig med den förbenade K5:an. Varför det tar emot är att åter igen ska papper nagelfaras, förfrågningar göras på olika instanser för att få fram exakt information på det som jag inte har en susning om. Allt försvann när L.s anhöriga städade hans skrivbord. Det borde jag ha gjort men jag var inte tillräckligt kunnig/insatt och L själv hade talat om att det ska ”pojkarna” ta hand om för de är så snälla.

Snällhet är en diamant med många slipade sidor. Menlös är en liten sten som döljs bland alla andra i en stor grushög. T.ex, när fan köpte han kåken och av vem? Var finns alla kvitton på material, reparationer, nybyggnationer, nyinstalleringar osv.?  Borta! Som tur är så har jag under åren han bodde på stället, tagit kort som bevisar att han gjort ditt, datt och dutt.

Det tar eeee-mooooot. Känner att hela kroppen reagerar och jag vill bara gå och lägga mig och dra täcket över mig, på riktigt. Nu är dagen här då det ska rivas och slitas, ringas och hias om en det ena än det andra. UuuuÄääääRrrrk…

Hur många gånger har jag inte ångrat att jag flyttade in hos honom, efter att i så många år nekat på det bestämdaste. Jag måtte inte ha haft alla getterna hemma den dan han frågade igen och jag svarade: Tja, varför inte.
Men å andra sidan – vem skulle varit med honom i hans kamp mot cancern som ändade hans liv. Så snabbt det gick. Inte året ens, hann jag bo där med honom. Så till mitt försvar så kanske det fanns en mening ändå. Livet menade att jag hade en uppgift till att fylla.

Nu är jag tillbaks på nedersta trappsteget igen vad gäller humöret men… kanske det som nu befinner sig i min kropp av skavanker som ideligen gör sig påminda, ska släppa greppet när det hela är över. Vad vet vi om reaktioner som kan påverka så till den milda grad att det mentala ger sig på fysiken. Jag vill gärna tro så.

På´t så de blö´r………….. 😉

7 reaktioner på ”Tar e-mot

 1. Förstår att det tar emot – men kanske mår kroppen bättre när sinnet blir lugnare – som du själv menar. Hoppas du får den hjälp du behöver, det låter krångligt, tur du har bilder. Kramar i mängd

  Gilla

  1. Tack Margareta för dina kramar behövs just nu.
   Håller på att försöka få tag i fastighetsförmedlaren för jag vet ta mig f-n inte vem han köpte huset av. Det kontraktet ska vara med också. Hela pärmen är troligtvis bortstädad. Var det Länsförsäkringar elle Svensk Fastighet??? Det blir till att leta över telefonen nu.
   Hela kroppen är i uppror. Fattar inte att denna stress kan göra mig illamående och att hela kroppen darrar som ett asplöv. Kan knappt sätta fingrarna rätt på tangenterna.
   Kram tillbaka ❤

   Gilla

   1. Vännen, andas – någonsgtans finns uppgifterna, hos mäklaren eller någon annan. Försök att ändå ta det så lugnt du kan – L ville inte att du skulle gå i däck för detta, det som varit är förgånget – nu är nu och du fixar detta – men du behöver hjälp. Finns det någon, din bror kanske, som kan bistå? Kramar dig!

    Gilla

 2. När det gäller fastighetsköp så registreras de hos kommunen – alltså borde du kunna få rätt upplysningar därifrån. Tror det ligger under byggnadsnämnden.
  Hoppas det löser sig! Många varma kramar och tankar ❤❤❤

  Gilla

  1. Tack Laila, och det löste sig för jag tog kontakt med den som sålde huset. Hon talade om att det är Lantmäteriet som har allt i den här vägen, så jag ringde dem och det är nu klart. Tack och lov. 🙂 ❤

   Gilla

   1. Jag har läst om din vånda och blev så glad när jag såg den här svarskommentaren. En sten mindre … puh!
    Men du har min fullaste förståelse när det gäller sådant här. Till ditt ”UuuuÄääääRrrrk” lägger jag till ett ”Blääääääusch” …
    Styrkekram!!!! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s