Veven

När jag var liten så hade mor en Morris. En liten blekbeige bilfjutt som bara gick igång med att pappa var tvungen att veva igång den. Lille far hade aldrig något körkort men mor däremot skaffade det redan när hon var 18 år och det var 1928.

Nåväl, nu går det väl kanske inte att likna en Morris med en dator men om man ponerar att de är gamla och ganska utslitna så kvarstår faktum att vid tjänlig fjäderlek och lite omvårdnad, ja lite vilopaus emellanåt också, så ruskar även denna gamla dator igång. Nu gäller det att inte ta ut växlarna för hårt och inte slira på kopplingen.

Dagen har ägnats åt deklaration och min goda vän Elsey som är ganska bevandrad inom den genren har suttit och räknat och knåpat så det inte ska bli någon reavinst att tala om på husförsäljningen som blev ett måste när min L dog. Vi ska fortsätta under morgondagen och vad skulle jag ta mig till utan dessa vänner.

Och nu i sena timmen så loggade jag in och tjo, så fungerade det. Ok, jag har tidigare under kvällen försökt att trixa och återställa och försökt med nätverk, omstart och ditt och dutt – alltså gjort som käre far, tagit fram veven för att få datorn att gå.

Brrrruuummmm brrruuummmm host och brrruuuummmmmmmmmmmmmmmm 😀

(men det är inte helt ok, för jag ser fortfarande inte era inlägg. När jag trycker på ”läsaren” så är det sop tomt)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s