Manus ivägskickat

Nu har jag gjort färdigt manuset till boksläppet. Skickat det vidare till de två berörda inom Badelunda Hembygdsförening för att höra om det går att pressa in det i juni någon gång.

https://books.google.se/books/about/V%C3%B6lvan_sp%C3%A5r_Stegen_redan_lagda.html?id=CYJZDwAAQBAJ&redir_esc=y

Idag har jag varit uppe sedan 04.30. Försökte somna om men solens uppgång är för fantastisk att avvara, så jag gick upp och kokade gröt och drack kaffe. Satt så till vid köksfönstret med solen flödande över köksbordet. Sådana morgnar glöms inte. Bamse var förstås lite undrande där han låg kvar i sänghalmen och glodde fundersamt. Men tålig som han är så väntade han medans jag satte mig vid datorn och skrev färdigt manuset och fick iväg det.

Har även hunnit prata med Länsförsäkringar angående bilförsäkringen på husbilen om jag vill låna ut den till några vänner på kortare turer. Nänä.. det går inte med mindre än att det skrivs ett avtal och att den som lånar husbilen får stå för kostnaden på självrisken: 10 000 kronor. Klart att jag förstår innebörden och det var väl därför jag ville höra mig för. Troligtvis är det ingen som vill skriva ett sådant avtal och lika bra är det, som jag har kämpat för att över huvud taget få behålla den ensam. Nog om det.

Men åter till manuset. Tänk att det kliar i hela systemet när jag tänker på det färdiga resultatet. Är bara så infernaliskt förbenad på att jag inte längre har samma ork. Förr hade jag det. Rustade åstad och visste inget om krämpor och annat sk..t som var i vägen. Men nu är jag tvungen att be om hjälp. Och det är klart… vad jag gjorde med kroppen förr får jag istället använda huvudet till idag. Skulle ha tänkt och gjort så för länge sedan.

Jag ska i alla fall ta mig en tur till Lollo i Norrköping så hon får lära mig hur jag lägger in lite bilder här. Min sida ser för torftig ut i förhållande till alla andra. Det sprakar om en del och visst tar jag kort , men…..  Eller möjligtvis för lat att lära något nytt. Fördelen är att jag skriver för att få en bild över vad som sker. Ett eget kom ihåg iaf.

Nu börjar magen knorra och av någon underlig anledning känner jag hunger. Bra det, för det är dåligt med aptiten. Stekt gröt av den tidiga frukosten är riktigt lockande. Sen får jag se hur långt jag klarar att vara vaken under dagen. Stupar kanske en stund på soffan under eftermiddagen. Väldigt populärt hos lilla Bamse.

🙂

 

5 reaktioner på ”Manus ivägskickat

  1. Näääääää.. det sk..t sig. Men det gör inget, jag får vara mer beredd en annan gång. Bara det att böckerna kom nu och turistsäsongen börjar snart. Stället är väldigt populärt under vissa tider, då speciellt under sommaren när folk rör på sig.
   Ingen hängd läpp för att det uppstår lite motstånd. Det hör till.
   😀

   Gilla

 1. Kanske tar du dig en liten lur nu när det börjar bli eftermiddag – stekt gröt var ungefär det värsta jag visste när jag var liten, med fettpärlor ovanpå mjölken, usch – tur för dig att du gillar gröt! Hälsa Lollo, låter bra om hon kan lära dig lite om bilder och hemsida etc – jag är också dålig på dylikt – du får lära mig sedan. Sköt om dig, och ha en fin pingsthelg – jag stretar på med katt och hund och son med flickvän och fd man här på landet…

  Gillad av 1 person

  1. Hahahaha… ja då blir det ingen gröt där då… på Pingsthelgen, för då blir det väl lite annat. Jag har ingen att vara med så det är bra med grötkonsumtion vid sådana här tillfällen. Det går alltid ner. Kött kväljer mig så det blev några pannkakor nyssens.
   Ha en underbar helg ❤ Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s