Ordlöshet….

…. betyder att tiden inte räcker till vad gäller att sätta dem på pränt.

Tror att jag var velig i förra inlägget men alternativ av aktiviteter har fördubblats tycker jag nu. Lite i mesta laget men… det är bra för kroppen. Igår kväll var jag och vattnade på jordlotten och tog i av bara sjuttsingen och grävde två hål med spaden, slogs med slangen och kunde gå därifrån med gott samvete vad gäller gymnastiska övningar och krafttag med armarna, för att inte tala om stretching av förtvinade muskeltrådar som protesterar vilt. Inte behövs det sjukgymnastik när det finns en jordlott att ta hand om.

Därutöver så fick jag, i veckan som var, tag i tunn skumgummi som jag skulle ha till madrasser i husbilen. Två olika storlekar som jag skar till och ner i källaren och letade bland gamla tyger som ligger till ingen nytta. Jodå, fram med symaskinen och det var väl gott och väl ända fram tills jag skulle ha in bänglet av skumgummi i överdragen. Moahahhaha… Svetten lackade – suckarna högljudda – svordomarna mellan tänderna i ett väsande för att inte störa grannarna som trängdes på balkongerna. Lägenhet är bra men ibland önskade jag att jag åter bodde på landet där man får vara som man är när det gäller att gå till ytterligheter med ett högljutt primalskrik.
Trösten över slitet avgjorde saken och nöjd kunde jag konstatera prisskillnaden från att köpa färdiga och anpassade från bilfirman, att den blev enorm. 300 kronor blev hela min utgift som passar lilla pensionen.

Idag är det Mors Dag och jag är utbjuden till sonen på eftermiddagen. Det ska bli trevligt och enda chansen till samvaro en sådan här dag, för se, jag står inte för vare sig mat, kaffe eller bakning. Är världens tråkigaste mamma och farmor på det viset.

🙂

2 reaktioner på ”Ordlöshet….

 1. Duktig du är i ditt eget gym. Tänk om jag kunde få igång symaskinen … den har blängt på mig i flera år och jag köper både tyg, mönster och känner att nu jävlar ska här sys, int fan hjälper det. Men stickar gör jag hela tiden, tröstar mig med det. Kram påre i värmen!

  Gillad av 1 person

  1. Kram tillbaka på dig och tack för respons…. och krya på dig vettja. Går inte an att vara förkyld nuuuuu…. 😉
   Ja, det här med orken är ett problem all den stund hela kroppuslingen säger nä nä nä nä men då stannar jag till en stund och så lägger jag i en växel till och ta mig 17, det hjälper. Så tack och lov för att det ännu finns en gnutta adrenalin.
   🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s