Inte meningen…

… att ha hund när man är pensionär. Trots att det anmodas, hej vilt, att det är sååå bra med ett djur intill – t.o.m. som anställda på gruppboenden.

Det har hänt så otroligt mycket så jag finner inga ord. Därav tystnaden även här. Jag vill bara låsa in mig och slå dövörat till för världen där utanför. Börjar känna att jag inte vill ha med någon eller något att göra. Längtar för det mesta efter att klockan ska bli sovdags.

Deprimerad? Ja, det verkar så.
Så varför lägga ner arbete på detta inlägg? Jag förbannar telefonen för i den ljuger jag att jag mår bra. Varför vet jag inte men det sitter i att klara sig själv och inte klaga om ensamhet, raserad ekonomi och en obeveklig övertygelse om att det går åt helvete med det mesta.

Men, understundom infinner sig även glädjen, även om den är kortvarig. Hur som helst lenar den själen för en stund och den fåniga tron om att en ljusnande framtid faktiskt finns. Hmmm…

 

 

5 reaktioner på ”Inte meningen…

 1. Vännen min, det låter onekligen som om du är deprimerad… Finns där ingen du kan vara ledsen hos? Utan att bry dig om vederbörandes egna eventuella ledsenheter. Hur är det med Bamse? Jag är inte rätt människa att försöka få dig att må bättre – är själv låg som f-n. Kramar dig gör jag i tanken ändå!

  Gillad av 1 person

  1. Just nu är Bamse hos veterinären. Får hämta honom i em 4000 kronor fattigare. Han har ena framtassen ur funktion. Vet inte vad det är än. Haltat en vecka för jag trodde det skulle gå över.
   Men det är inte bara Bamse som du nog förstår. Du vet ju hur det känns.
   Krama dig skulle nog vara största trösten. ❤

   Gillad av 1 person

 2. Det gör så in i märgen ont att läsa dina rader, och det känns så platt allt som drar igenom min hjärna så jag säger bara – varma tankar och kramar vännen ❤❤❤

  Gillad av 1 person

  1. Ingenting är någonsin platt för en känsla är som en vind emellanåt. Den kan fylla upp hela ens existens. Din värme känns ända hit! Gott är det att få ha mött dig. Du har mycket sånt. Värme alltså 🙂 Kraaaaaaaaaaaaaam ❤

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s