Postkodlotteriet avslutat

Äntligen blev det gjort. Inte var det svårt heller. En mycket trevlig kille tog lite uppgifter och så vad det god`bajs. Han upplyste att jag med automatik var kvar t.o.m. oktober men vaddååååå… har det inte hänt något förut så inte kommer det att ramla in någon vinst då heller. I så fall lär jag tänka att det finns en viss form av styrning, och om sådant vill jag inte befatta mig med.

Det räcker så bra med att klara sig ifrån ”styrning” i den aktuella valrörelsen. Pratade just med min släkting om Lövéns valfläsk om en extra vecka för barnledighet.
Hela den befintliga rörelsen som typ ”Kung över Livet” och andra organisationer som har handikapp inom familjen och hur deras tillkortakommande om att få hjälp från samhället är ett rent fiasko. Beskattningen av att pensionärer betalar mer i skatt än en som arbetar osv, ja det finns massor av hål att stoppa i. Istället ska alla fertila och tänkbara väljare lockas med en vecka till i barnledighet. Tycker det är rent av lite löjligt valfläsk som sannolikt försvinner efter valet med olika ursäkter.

För att återknyta till rubriken så är alla utlovade löften på en lott, nästan identiska med valet. Det går aldrig att garantera vinster vare sig här eller där. Men vad gäller postkod så drar jag in en vinst på 170 kr/månaden fr.o.m. september. Det måste firas med en kopp kaffe. Minst.

😀

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s