Så satt jag mig ner en stund vid datorn…

… och skrev ner en liten historia om hur det är att vara jordbrukare som tappar alla potatisarna på köksgolvet. Hahahaha…. inte då – datorn strular och allt ramlar bort (utom potatisarna som ramlade ut).

Kopierade texten och startade om datorn. Jovisst ja – inte f-n gick det att kopiera in igen. Det försvann det också. Vad trött jag blir!

Hur som helst i en förkortad tappning så grävde jag på jordlotten igår eftermiddag och fick med mig en pappkasse Bintje hem. Efter en natt på balkongen så ramlade förstås bottnen ur när jag lyfte kassen ur dramaten.
Så morgongymnastiken blev avklarad i ett nafs. Och det kan nog alla förstå hur en morgon efter ett grävpass har satt sig i leder och muskler (om nu några sådana finns).
Hur lilla 82-åriga Siri (min vän en trappa upp) upplever sin nya dag är svårt att säga. Hon var med och skötte om ”sitt” s.a.s. men gräva behöver hon inte för det gör jag.

Det är sista året jag har jordlotten. Den ska nu under hösten återställas i ”befintligt skick”, vilket klart och tydligt står i stadgarna. Dessa är jag väl insatt i eftersom jag är sekreterare i föreningen. Så då måste jag föregå med gott exempel om inte annat.

Ytterligare en aktivitet ska upphöra och läggas till den av-aktivitetshylla där det numera fylls på lite vart efter. Det går ju inte att hålla på med tusen saker, men nog så svårt att inse. Men att fylla tomrummet som uppstår är lite knepigt. En sade häromdagen att ”ut bland människorna och skaffa dig nya vänner och infallsvinklar”. Nog låter det bra men det ska finnas LUST också.
Nä, så jag får ta och ruska liv i lite gammalt på nåt vis och vänster. Färgtuberna håller på att torka sig till en stenhård massa och vägrar lämna sina trygga bon. Tvärsemot vad potatisen åstadkom i uppvisning idag.

🙂

 

 

En reaktion på ”Så satt jag mig ner en stund vid datorn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s