Blåst?

Det blev inget speciellt blåsande här runt knutarna. Inbillar mig att läget precis invid Mälaren gör att sjön motar bort oväder. Det kan jag nästan se när jag står och glor över himlavalvet och ser hur det tornar upp sig både österut och norrut. Men ibland kommer det farande bakom ryggen på mig, alltså söderifrån, och det har jag ingen koll på eftersom jag inte har mina fönster åt det hållet.

Blåst på blåsten alltså, men kan inte blåsa bort att jag måste ut på jordlotten och gräva upp potatisen. Sen ska hela rasket rensas för att bli återställt i befintligt skick. Herrejösses hur ska jag klara det??? Behöver ju halva dan på mig för att komma igång att lyfta benen. Ryggslutet är slut och inte nog med det så rinner ena näshålet som ett vattenfall. Gnäääääll… 😦
Äh, va 17 gubbar… när jag väl är hemma igen är jag ledbruten men pigg som en mört. Kanske möter någon Herkules som trotsar höststormar och känner för att mot en liten slant hjälpa stackars lilla tanten med grävandet. Önsketänkande förstås men man vet aldrig.

Annars då? Tja, vad jag kan erinra mig så är det mesta glömt. Vad tusan gjorde jag igår? Det är skrämmande att jag måste leta i minnet efter gårdagen. Hitintills har jag skyllt på stress men jag tror att jag får känna mig blåst på den förtröstan.

Som signatur har jag ofta använt mig av en del av mitt namn. Första delen är Ann och för att ge något exempel på kongenialt på det i ett inlägg//kåseri, så skulle det i det här fallet bli:

Blås-ann

😀

 

En reaktion på ”Blåst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s