Gräva sin egen grav…

… låter lite i överkant, men faktum är att grävandet igår på jordlotten har gjort mig till ett ännu större offer denna söndag. Aj aj aj aj ….
Men faktum är att, när jag väl kom ner dit och solen strålade ner på min svettiga panna, så kom jag på mig med att nynna. Alltså – gräva och hålla på med jord kan vara betungande men det ger glädje av, för mig, okända signaler som går rakt in i endorfindepån.

Det gäller att hitta rätt. Nu har jag en lång tid funderat på att ta fram symaskinen. Kände samma i våras men då hade jag inga armar att ens lyfta den från golvet.
Nu ska det bara röjas undan på storbordet som är belamrat med allehanda jox. Rummet är nu förseglat till aktiviteter som enkom främjar min egen kreativitet. Ingen jäkel ska komma över bron.
Återstår endast att forsla bort den gamla fotvårdsstolen som med sina 120 kg ska överföras till återvinningen (som det heter här i stan). Ska bara gräva fram några starka armar som orkar forsla bort den. Finns faktiskt de som lever på att hjälpa andra med att bära, lyfta och transportera.

Igår kväll försökte jag vara lite tekniskt lagd. Bytte bild och trodde att det var enkelt. Nähä då…. nu ligger ett rosa skimmer över hela övre sidan som döljer träden i den vackra skymningen. Uuuäääärk vad trött jag blir. Skulle kanske behöva ändra ”tema” men va sjutton… datorn är så gammal så den visar vare sig rörliga eller fasta bilder. Har inte råd att skaffa en ny, så blir det tyst här en dag så har den totalhavererat. Då har den gått i graven. Hahahahaa…… 😀

Gräv-ann

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s