14.49…

… går tåget å hä sitt ja och pluttipluttrar ve datorn.

Nu måste jag raska på för vad är vanligt i det här huset? Sista minuten blir allt gjort ändå, det vet jag, men alltid glöms det något och tåget går inte att vända.
Bamsekraken vet inte vad han ska få utsättas för. Buss, tåg, massa folk och brum som hans öron och tillvaro inte är van med. Har en påse i fickan med godis till tröst och uppmuntran. Det är det enda jag packat ner hittills. Han går först, sen om jag glömmer mitt eget som värktabletter, nattalinne, tandborste osv spelar ingen roll egentligen.

Igår när jag höll på att söka på tider på SJ så hände det iaf en konstig sak. Svindel. Har väl aldrig känt av något sådant förut. En konstig svindel som inte ville släppa och jag hann tänka att: nu är det kört. Men det försvann förstås och tröstade mig med att den lilla stress jag nu utsätter mig för var anledningen.

Herreminjeee… snacka om slapp tillvaro. Det är av den anledningen jag trotsade förståndet med en utmaning om ett besök i Stockholm. Passande av tider och ordna och dona i förväg och se till att jag och min lilla plutt kommer hem så småningom.

UUuuuääääääärk. Tacka vet jag husbil 😉 😀

5 reaktioner på ”14.49…

 1. Jag är inte alltför förtjust i att resa, så jag förstår ditt ”UUuuuääääääärk”.
  Jag och maken har en resa på gång, och det är med mycket blandade känslor jag ser fram emot det. I den positiva känslan ligger att jag ska få träffa mitt äldsta barn med familj, och få krama om dem alla … inte minst lilla barnbarnet. Men resan i sig blir inte roligare för det 😦
  Hoppas att allt gick bra med din resa och att lilla Bamse får tröst av sitt godis 🙂 ❤

  Gillad av 1 person

  1. Hemma igen. Söndag kväll. Allt gick lugnt och fint ihop med resa och uppehälle. 🙂
   Nu får du se till att du inte blir snuvig, för hösten med sin kyla här hemma är inte nådig. Men den äldsta med familj bor väl lite närmare Nordpolen numera, har jag för mig att du berättat om.
   Kramizz ❤

   Gilla

   1. Skönt att det gick bra med allt 🙂
    Jag hoppas också att jag inte åker på något. Maken är sjuk just nu och hoppas komma i form tills vi åker, men har jag otur så blir jag sjuk lagom tills det är dags. Håll en tumme min vän …
    Det stämmer. Äldsta barnet och barnbarnet har flyttat till Amsterdam. Det är ju lite närmre nordpolen, men inte tillräckligt nära i mitt tycke 😉
    Kramisar ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s