Helt j..ä otroligt

Det låg ett guldfärgat kuvert från postkodlotteriet i postfacket. Vanudå? Jag har ju slutat med det. Det är väl något rackarnstyg för att de vill att jag ska fortsätta.

Så här skrev jag den 30 augusti i bloggen.

”Äntligen blev det gjort. Inte var det svårt heller. En mycket trevlig kille tog lite uppgifter och så vad det god`bajs. Han upplyste att jag med automatik var kvar t.o.m. oktober men vaddååååå… har det inte hänt något förut så inte kommer det att ramla in någon vinst då heller. I så fall lär jag tänka att det finns en viss form av styrning, och om sådant vill jag inte befatta mig med.”

6 098 kronor. Sätts in på mitt konto eller så kommer det en postavi, står det.

Självuppfyllande profetia eller handlar det om styrning? Tror inte på någotdera men tar med största tacksamhet emot summan förstås. Att drömma om 3 nollor efter siffran är ju skandalöööst förmätet att önska mig.

Den första vinst jag fick i ett lotteri var en visp. Jo, det är sant. Jag var väldigt ung då och på den tiden var en visp välkommen, den också. Nu om dan har jag visp med sladd. Det fanns inte då.

Så det vispar sig framåt vad gäller inhöstandet av vinster. 😀

5 reaktioner på ”Helt j..ä otroligt

  1. Tackar för det, men visst hade det varit behövligt med åtminstone en nolla till. Hade använt det till lånet på Bamses operation som blev ett slukhål i ekonomin. Men glad förstås ändå.
   Kram på dig ❤

   Gilla

 1. Men det var ju toppen för din tomma börs. Jag är misstänksam av mig, när jag var med, tror det var postkodslotteriet, så hade de en resevinst som fanns chans på varje månad och jag tänkte hela tiden måtte jag inte vinna pengar till resan. Vad tror du? Klart jag vann resan, över 8000 som bara fick gå tillbaka, jag var för sjuk för att orka resa. Nu har jag två lotter varje månad inte postkodslotteriet, jag har svårt för dem. Är inte så mycket för att ta lotter, spela på maskiner eller så. Men vinna det tror jag inte jag gör mer än någon hundring eller nästa månad gratis. 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Jag är också lite misstänksam av mig. Tycker det är underligt att vinna i den absolut sista månaden av en uppsagd prenumeration. Iofs så finns det tillfällen men jag tror helt krasst att det finns någon form av uppföljning på de som avsäger sig en prenumeration. En datoriserad lite varningssignal som plingar till i maskineriet. Allt går ju på data numera, så varför inte ha en liten slatt till de som detta stora postkodlotteri har av avregistrerade? 6-10 tusen är ju som en fjärt i rymden eller en pink i havet. (miljöförorening förstås) 😀 men det måhända att prenumeranten kommer tillbaka i tron att: NU JÄDRARS ska jag fortsätta.
   Vem vet. Inte jag men men men…

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s