En våldsam lust…

… infann sig i dag på morgonen när jag skulle ur sängen. Höll på att falla omkull när benet vek sig av smärtan i i vänstra höften. Tänkte att: nu jädraranåda ringer jag till doktorn och beställer tid. Men inte har jag gjort det och inte tänker jag heller, för efter dubbel dos av vad apotek och dagligvaruhandeln har att tillgå, så lade jag mig ner och inväntade resultatet. Somnade förstås med Bamse på armen och vaknade till efter en timme och var riktigt hyfsad. Ut på en lite vinglig promenad och just nu så seglar allt vad vitrockar bort ur morgonens korta tanke att de skulle kunna vara till hjälp.
Ingen anar vad jag anser om dessa. Skulle jag berätta allt tok jag mött under mitt liv skulle ni förstå. Men inte tänker jag berätta det här. Så nedrans tradigt det skulle bli 😦
Det finns två saker som jag har och ämnar fortsätta utnyttja vad gäller sjukvård och det är skalpellen (ev. såg) och penicillinet.

I övrigt så är jag lika tokig som vanligt. Ringde igår angående en annons på blocket. Lgh uthyres i Sörmland. Samma hyra som här – varmhyra – ngt större – på landet – flygelbyggnad med tre lgh varav en på övervåningen ledig. ”Patron” själv verkade lite misstänksam och han hade väl förmodligen fått vara med i några vändor men efter lite svada från mig så mjuknade han och i morgon ska jag dit.
Ja, vad sjuttsingen… kan väl titta iaf. Fördelen med att bo här kan bara vara att jag har (något så när) lite mer kontakter. Vet att det sociala har enorm betydelse men jag har ju, som jag sa till patron, 29 år kvar till 100. Hoppat ut i det blå har jag gjort så pass många gånger att det inte längre skrämmer. Höftledsproblemet likaså. Det hänger ju med i bara farten.

Nej, nu måste jag sluta fingerjympa för jag ska få kaffefrämmande. Ett sådant är en STOR upplevelse/tilldragelse här på 10de våningen. En som föreslog det och frågade om hon fick komma för hon hade så tråkigt.
Ja, jag säger då det. Ska jag också få stimulans av det eller kommer jag att vara helt dränerad när besöket är över? Ska bli intressant.

😀

 

En reaktion på ”En våldsam lust…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s