Silvertejp

Inte nog med att bilen har dekorerats med ovan sagda, så har jag idag tätat fönstren också. Gjorde lika förra vintern och snickaren som var hit från fastighetsbolaget, höll med om att det var rent genialiskt. Packade ihop sina grejer och gick med en förhoppning om att bolaget skulle vidta åtgärder (så småningom). Men med den här sommaren så har det varit alla tiders för självdraget har fungerat utmärkt. Har haft det riktigt bra med ventilationen.

Kom precis hem från stan varvid jag utnyttjade de lokala transportmedlen. Bara det att när bussen skulle avgå från stan så sa chauffören åt oss samtliga att gå av för bussen hade pajat. Hann gå över gatan innan nästa buss och gick igenom musikaffärens gitarrer. Önskar mig en ny sådan men käre värld. Naturligtvis fann jag vad jag ville ha men det tyckte inte plånboken. Så det får anstå tills trissen ramlar in.

Däremot gick det fint på banken och på onsdag ska det äntligen bli skrivet ett arvskifte så vi slipper deklarera nästa år för mannen som lade näsan i vädret. Den där som jag längtar efter – den där som gav gemenskap – den där som snuvade mig på att vara samman – i alla fall några år till. Sånt går ju inte att fixa med silvertejp om inte det går att sätta den över tangenterna på datorn så jag slipper gnöla över det som var och det som skulle ha varit.

Men det är allt bra gott att ha den här bloggen, för ut ska orden om vardagens trivialiteter och ni mina allra goaste följare tackar jag för att ni orkar läsa. En liten eloge och varmt tack till en som jag inte har en aning om vem det är. Ligger ofta ett ”gilla” och jag blir så himla glad. ❤

Nu är spagettin säkert mer än välkokt så jag ska sluta här. Kram på er!

😀

 

 

2 reaktioner på ”Silvertejp

  1. Mmm, det är lite som att silvertejp är den moderna varianten av Karlssons klister… Dock lagar ingetdera trasiga tänder och brustna hjärtan. Kram på dig vännen och hälsa Bamsegoingen ❤❤❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s