Bomull runt hjärnan

Jodå… det gick rätt så bra att fokusera på hjärnan vid mitt uppstigande ur bädden. Smärtan förpassades med rekordhastighet ut genom fönstret där horisonten började ljusna i gryningen. Snabbt som attan för att inte nå gnäll och ynk-nivån. Linka, linkade, lunkade …ut i köket och på med kaffet. In på muggen – på med paltorna för att förhindra eventuella tankar på att återvända till horisontalläge. Bamse glodde misstänksamt på människan som vanligtvis lägger sig igen för någon timmes morgonmys då han brukar få krypa ner under täcket. Hmmm… mrrrr…. sa Bamseplutten och somnade om på soffan i vardagsrummet.

Som höres så är det hjärn och fingerjympa på gång. Idag ska det göras en del. Får besök av de invånare som vanligtvis här på bloggen kallas ”mitt andningshål”. De ska knoppa över och jag som pga höftledsgnället inte tittat åt snabeljohan på en månad minst. hahahaa………… stön. Ja ja, går det inte så inte tänker jag gråta för det. Ta´t som det är! Bomull runt hjärnan – ingen stress – inget gnälla – bara vara positiv!

Under denna lilla morgonandakt, så har solen höjt sig över Mälaren och det är dags att ta en påtår och väcka sömntutan i soffan. Kissrunda i soluppgången. Kvalitet.

🙂

2 reaktioner på ”Bomull runt hjärnan

  1. Själv linkade jag iväg till tvättstugan i morse (innan solen syntes som nu), med Molly utan koppel – vi mötte den vackra stora katten på gården… Fick tag i Molly och bar in henne i tvättstugan, katten blängde utanför dörren. Nu är allt på väg att torka och jag vill ha förmiddagsfika. Det är en vacker dag idag, jag gläds och hoppas att du gör det också, snabeljohan förutan (fick lov att fundera en stund på vem hen var). Kram på dig

    Gillad av 1 person

    1. Inte gott att förstå det här med Snabeljohan men det går med lite fantasi och det räcker. apropå katter så har lilla Tussan en katt som vill leka med Bamse när vi är där. Hon slänger sig ner framför honom och hoppas att det ska väcka leklusten men icke då. Han bara nonchalerar henne. Är väl trött på kvinnliga inviter. Menar att han har ju mig att dras med och det är nog, liasom 😉 Kraamm

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s