Jaha ja… nu är jag blå.

Pillade lite bland alternativen för att få bort den rosa dimman som ligger över den vackra solnedgången. Ack ack ack… blå blå och blåögd som ett barn tror jag att jag kan förändra en sådan struntsak. Suck och suck. Men det får väl vara blått då. Strunt samma vilken färg för det kunde vara värre. Svart t.ex.

Har ingen susning om vad som ska komma ur fingrarna idag. Har egentligen ingen lust för det jag har lust med är döfött. Lusten finns men hittar inte idén till något jag själv vill åstadkomma med att skriva ihop en egen historia. Ja, ur min egen fantasi förstås, för mina alster hittills når inte så mycket längre. Men just att finna det unika utan att gå över gränserna till vad alla andra hittar på. Det är inget att sträva efter, men håll med om att det skulle vara tacknämligt att hinna med en story till innan det är för sent. Nu menar jag innan datorn lägger av.

Tänkte nu; hur ska det bli utan en dator? Hur ska räkningarna betalas och hur fanken ska jag komma åt det förbenade Kivra som jag lät mig luras in i, som att det skulle förenkla pappersexercisen? Nu dimper det ner från tre håll. Brevlådan- Kivra – Banken.
Alltså…. nyyyyyyyyyyp mig. Nåja, än har jag något så när koll.

Och tänka sig… just nu och det händer allt för ofta så har internet lagt av. Bara så där. Fasen också. Bäst att kopiera innan jag vidtar någon annan överilad och blåögd åtgärd.
Ja. idag känner jag mig sur. Behöver väl mer kaffe kan tro. Och på eftermiddagen ska jag meditera en stund med en god vän som höll på att stryka med i en infarkt. Jodå, det var hon som ville, så de så.
Två Alvedon Forte har börjat göra verkan och humöret blir lite bättre vartefter tiden går. Signalerna har hittat varandra och nu ska jag resa mig upp. Håll i och hoj hoj…

🙂

 

3 reaktioner på ”Jaha ja… nu är jag blå.

  1. Jaa … vad ska man säga, eller skriva? Det är frågan?
    Jag har ett gammal vykort med en tecknad elefant som har tappat sin snabel. Den ligger där sorgligt på marken, och under bilden står det … ”Livet är fullt av tappade sugar”
    Och visst är det så … men tacknämligt nog är sugarna inte alltid tappade. Man får väl vara extra noga med att ta vara på dem när de sitter på sin plats 😉
    Kramis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s