Nu äntligen…

… har jag varit till doktorn. Hade med mig en lapp och lade upp på hennes skrivbord över vad jag sökte för, plus de två tablettsorter jag ville att hon skulle skriva ut. Det blev ett givande samtal så till vida att hon lämnar över min status direkt till ortopeden där de ska avgöra om en operation. Hon påstod att höften redan april 17 var i sådan status att det borde ha blivit inlämnat redan då. Men då hade jag en sådan där at-läkare eller vad det heter. Den gången var jag tvungen att skriva i ett formulär att jag inte var självmordsbenägen och fick rekommendationen att gå hem och äta mer frukt och grönsaker. De va då de.
Men… nu är det så att här i Landstinget Västmanland så står det helt still vad gäller höftoperationer efter den skandal om experimenterande höftledsbehandlingar som förevarit. Har tidigare nämnt om detta här på bloggen.

Nåväl, jag kan hämta mina värktabletter på apoteket och ska kolla om blodtrycket efter jul. Det var i högsta laget men jag förklarade att mycket kaffe, tabletter, ihärdig konstant smärta och gammal ilska nog gjorde det högre än vanligt 😀

Men fy hundan vad det tar emot med att gå till doktorn. Sov dåligt hela natten och upp tidigt. Glad Bamse förstås som slapp att nypa ihop till fram på förmiddagen.

 

2 reaktioner på ”Nu äntligen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s