Boktaven mellan r och t

 

Helt väck. Jag har blåt och jag har rengjort men den kommer inte fram förrän jag lår till utav bara attan. Hahahahahaa… ja jag äger då det. Men det går ju bra utan .

Vad har dagen inneburit då? Näan har runnit men nu till kvällen har det upphört. om regnet en ommardag. Makliga promenader med behövande vovve och tack och lov för den, annar hade jag inte kommit utanför dörren. Men… det tör mig de här promenaderna. Jag går ut på han premier, inte på mina och då förtod jag att nu får det vara lut på det. Diciplin! Bata.

Det är ju en himla killnad på ommaren men å här år ka paltorna på och av i ett enda kör. Kängorna är värt. Men de är viktigat fat knöligat, både att ta på och av.

Hittill går det rätt å kapligt utan s? Eller hur? (nu log jag till riktigt hårt).

Nä, ka inte kriva mer och i morgon eller en annan dag får jag bära iväg datorn bort till grabben borta i vängen på min gata. Han har hjälpt mig förr. ita gången jag var där å hamnade jag amma kväll nere i city och tora biblioteket. Han tod för någon förening och ungdomarna i den kulle framföra han land daner. Det var jättetrevligt och jag var uppriktigt imponerad av dera dan och muik.

Nu tänger jag ner. Gokväll.  😀

3 reaktioner på ”Boktaven mellan r och t

 1. Det blir ganska roligt och en bra läsövning utan s – men vad sjutton, jag har ju fd makens dator som jag misstänker är infekterad av det där jäkla skiten jag fick för länge sedan – men det borde gå att rensa den helt; törs inte öppna den eftersom den kanske är synkad med den jag har nu. Kolla med killen som hjälpt dig tidigare, om det går att fixa utan att föra över viruset till min dator?? Vi må ses, så du kan ta över den, den fungerar ju i övrigt. Kram på dig

  Gillad av 1 person

  1. Hallååå… javisst är det lite klurigt med datorer. Nu när jag skriver så har helt plötsligt s vaknat till liv igen. Möjligt att den behövde vila lite, ändå är den inte lika utsliten som n m och a. De har gropar och bevisar för mig att jag skriver… hihihhihiiii…
   Det där med datorn låter väldigt bra och den dan tar jag med den hem. Men först behövs det en viss form av sammanträffande och jag tänkte nog att jag skulle behöva lite längre tid med dig, Snart är våren här och du förhoppningsvis kan tillbringa några dagar på ditt ordinarie ställe. Dit hittar jag. Har fortfarande din vägbeskrivning.
   Kram och ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s