Byta & Bytt

I morgon kl 07.00 ska jag vara ur bingen för då kommer de och byter ut alla mina fönster. Även balkongdörren och det ska bli så himla skönt. Hos min kompis en våning över blev det klart idag. Nu kan jag slippa isolera köks och sovrumsfönstren med silvertejp nästa vinter. De här höghusen är byggda i början på 60-talet så det är verkligen dags. Nu kommer naturligtvis hyran att höjas och jag vet att förhandlingarna har strandat – än så länge. Men jag är villig att betala för så mycket fattar jag att det kostar skjortan att sätta in nytt i 4 höghus med 11 våningar och 6 lägenheter på varje plan. Det är bara att räkna. Och vad betalar jag inte för 500 gr riktigt svenskt smör? Det räcker jättelänge och är det hälsosammaste alternativet.

Byta glädjeämnen är det finaste som finns. Mitt hjärta slår varmt för en vän som genom många år utövat en bedrift som i mina ögon varit fantastiskt. Nu är målet nästan nått och min glädje är så stor. Ja, ni vet det där med delad glädje är dubbel osv.

Bytt kläder har jag inte gjort på flera dagar nu. Joo, de undre förstås men hund och promenadkläderna mååååste jag kasta i tvättkorgen. Börjar lukta hund. Men det blir bra det för i morgon bitti ska jag vara nyduschad och tillbringa min dag hos vännen en trappa upp (hon var hos mig idag) och lägga en hempermanent på mig och hon ska färga håret. Tisdag = Tjejdag.

😀

 

En reaktion på ”Byta & Bytt

  1. Skönt med täta fönster, önskar jag hade det också därhemma… Kram för goda tankar om glädje och delad sådan, hundkläderna ska jag också tvätta i morgon – det behövs!! Ha det skönt och hoppas ni blir fina i håret båda två!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s