Kort natt

Befinner mig så långt från världens brus att jag får svårt att sova när det ska hända något så trivialt, som att det ska komma några hem och byta fönster. Var uppe före sju och det har nog inte hänt på bra länge. Vaken och uppe och rantade runt ett par gånger efter midnatt då jag försökte stänga mina egna fönster. De där skumma grå som i soluppgången faktiskt såg hur skitiga fönstren var. Himlen däremot klar och blå och så här dags värms min vänstra hand av solstrålarna som når fram till manualen.
Tänkte att i väntan på gubbarna (ja det är sådana) så skulle jag i tystnaden försöka förpassa mig in i det tillstånd av historisk reporter och göra en uppföljning vad som tilldrar sig där borta i tiden där mina kära rollinnehavare huserar. Istället svamlar jag omkring här men kallar det fingerjympa. Allt för att motivera slapp och lathetens värde.

Häromkring florerar förkylningar. Tänk, jag har inte varit drabbad på vääääldigt länge. Har förmodligen ett gott immunförsvar. Därtill att jag alltid tvättar händerna det första jag gör när jag kommer inom dörren. T.o.m. hissknappen kan vara bärare av virus. Jag är INTE neurotisk men väl förberedd med den kunskap om mikrovärlden för att avhålla mig från diverse onödiga fällor. På utbildningen inom medicinsk fotvård hade vi en kvinnlig professor som var helt fantastisk. Det finns människor som har den egenskapen att göra ett ämne både intressant och roligt.

Har försökt sälja min gamla fotvårdsstol på blocket men det gick inte och nu har vännen ovanpå och jag skissat på att klä in den och göra den till en höj och sänkbar TV-fåtölj. Hahahha… klä om möbler ingår i vårt gemensamma intresse, likväl som teateruppsättningar. Det är bara det att åren har gått och viljan finns men…. orken. Jodååå… säger min vän som bara är 82 år, det fixar vi!
Litar helt på henne eftersom vi känt varandra i 55 år.

Ha en underbar dag!!!

7 reaktioner på ”Kort natt

  1. Eller huuuuuuuur?
   Har ditt telefonnummer i mobilen och hoppas jag får använda det när jag har vägarna förbi T.H. OM allt går som jag vill med den rullande mat och sovkupèn. 😀 ❤

   Gilla

 1. Skrattar gott åt era klä om stolen tankar, var väl en rolig idé. Jag har nyss testgått ner till källare där vi kastar allt pappskräp och också samlar böcker i en bokhylla. Den ligger två portar bort och nog sjutton flåsade jag som en tok och fick ont över bröstet. Så tur att jag ska till doktorn på tisdag. I år har många varit förkylda och hostar som galningar, har också hört fler än någonsin som legat i influensan.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s