Glor rakt in i väggen

Och det är ju tur det. För uttrycket ”släng dig i väggen” är inte aktuellt. Däremot vet jag inte ett dugg vad jag ska skriva. Känner ändå att jag måste få lite positiva influenser någonstans inifrån de grå hjärnvindlingarna.
Solig morgonpromenad med Bamse positivt. Kaffet från ICA smakade utmärkt ( 😉 ) Tanken på gårdagens sångövning positiv. Tanke på dagens sista gruppsamtal angående ålderns existentiella värde känns så dääär. Vi ska göra en utvärdering och det gäller nu innan bussen går, att mobilisera upp positivt tänk. Frågar mig om det har gett mig något av värde. Tja, inte vet jag, men förmodligen.  Men det där med känslan – den där som signalerar vad som är bra eller dåligt, bråkar. En känsla ljuger ju aldrig. Ska iaf  lämna mitt telefonnummer till en av deltagarna som ett led till fortsatt konversation i ämnet. En härligt frispråkig dam som har mycket i ryggsäcken av vad jag förstått. Hon har som jag inte fått den behållning som vi trodde vi skulle få. Men käre värld… vad trodde jag egentligen? Jag har ju en blogg att skriva av mig på. Även om det inte blir det allra, allra  innersta.

Fortsättning följer, för nu måste jag samla ihop mig till bussresa ner på stan.

🙂

 

4 reaktioner på ”Glor rakt in i väggen

 1. Om du får fortsatt kontakt med ”ryggsäcksdamen” så var det kanske därför du skulle på de där träffarna. För att möta henne. Och då gav det ju något väldigt positivt ❤

  Gillad av 2 personer

  1. Tillbaka hemma igen och det var som jag faktiskt befarade. Hon kom inte. Håller på att flytta tillbaka till St.lm. Så – det var inte meningen 😉 Men en spännande personlighet kan nu läggas i mitt galleri. 😀

   Gilla

   1. Men hallå där! Någon har väl hennes tel nr där ni var?! Bara för att hon inte kom och för att hon flyttar till tjockholm så kan du väl försöka iaf!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s